TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare fastighet till Örebroporten

Projektledare / byggnadsingenjör inom byggnation och ombyggnation till Örebroporten Fastigheter i Örebro.

Örebroportens affärsidé är att aktivt utveckla miljöer som stärker Örebro. Som projektledare på Örebroporten kommer du att få vara delaktig i Örebros expansion och bidra till samhällsnytta. Örebroporten finns idag i fina lokaler vid Behrn Arena i centrala Örebro. Du får stora möjligheter att utvecklas i din roll som projektledare och ansvara för ny-, om- och tillbyggnad av unika fastigheter. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får en kreativ roll med stor frihet och eget ansvar. Du är en viktig knutpunkt i projekten och ansvarar för dem från idé och analys, till projektering och produktion, för att i slutfasen lämna över projekten till förvaltarorganisationen och hyresgäster. Ditt arbete kommer att utföras i en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor.

Friskvård
Friskvård
Utbildnings&shybudget
Utbildnings­budget
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare har du fullt ansvar för de projekt som du driver. Arbetet sker i ett nära samarbete med de hyresgäster som projekten uppförs åt samt med förvaltarorganisationen på Örebroporten. I din roll ingår bland annat följande arbetsuppgifter:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen innebär även att ständigt utveckla ditt egna och avdelningens arbete gällande bland annat de interna uppdragsprocesserna samt med att förbättra arbetssätt. 

Du kommer att tillhöra projektavdelningen och rapportera till projektutvecklingschefen. 

VEM ÄR DU?

Du har en ingenjörsutbildning, gärna inom byggteknik, eller har genom många år i branschen liknande erfarenhet. Det är meriterande om du har installationserfarenhet. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Som person har du en positiv grundinställning och ett stort engagemang i ditt arbete. I ditt arbetssätt är du ansvarstagande, analytisk och resultatorienterad. Du har en affärsmässig approach med kunden i fokus samt trivs med många kontaktytor.

 

Alla lediga jobb