TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare / Gruppchef HR till Transdev

Nu söker Transdev dig som vill ha en delad roll som projektledare inom HR samt gruppchef för 5 HRBP, välkommen att söka!

Har du erfarenhet som projektledare och samtidigt vill jobba som chef för en grupp inom HR-området? Känner du dig trygg i ledarrollen och vill nu ha nya utmaningar i en ny bransch? Ta chansen och sök redan idag då vi intervjuar löpande!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som projektledare/gruppchef på Transdev kommer du till ett internationellt bolag som visar goda siffror resultatmässigt och som verkligen satsar på sin personal. Din roll blir en central del i företaget då du dels kommer ha mycket kontakt ute i verksamheten inom projekten och dels kommer sitta med i ledningsgrupp och stötta utvecklingen av HR-processer, styrning och uppföljning.

Transdev arbetar ständigt med att ligga i framkant vad gäller teknikplattformar, arbetssätt och metodik. De satsar mycket tid och resurser på medarbetarnas kompetensutveckling och erbjuder kompetensutbyte inom gruppen, studiebesök och kurser både inom Sverige och i flera av de andra 20 länderna koncernen verkar i. Det finns även goda möjligheter att på sikt växa inom bolaget, både nationellt och internationellt.

Du kommer få du en roll i en spännande bransch som dessutom fyller en viktig samhällsfunktion. Transdev är ett mobilitetsföretag med en uttalad ambition att vara ett företag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar och för att öka användandet av kollektivtrafik. Transdevs värderingar handling, ansvar, nytänkande och samspel styr deras vardag och du kommer bli en viktig del i det arbetet.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flextid
Flextid
Ny teknik
Ny teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Din roll blir tudelad där huvudfokus blir som projektledare för både stora och mindre projekt inom HR-området på Transdev. Du kommer då arbeta nära HR-direktören där du agerar som en interna verksamhetskonsult i diverse projekt inom nyckeltalsanalyser och process- och verksamhetsförbättringar.

Din roll som gruppchef blir att leda ett team av HRBPs och andra stödfunktioner för HR-avdelningarna på Transdev. Teamet arbetar med stor bredd av uppgifter och driver specialistområden som till exempel employer branding, inköp, arbetsmiljöarbete och anbud. Utöver sina specialistområden driver teamet operativa och strategiska HR-projekt som tex implementering- och driftsättning av vunna kontrakt, analys/uppföljning av sjuktal, uniformsupphandlingar eller utvärdering av HR-processer.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bland annat:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar direkt till HR-direktören. Tjänsten är på heltid med möjlighet till flextid och startar när rätt person kan vara på plats. Tjänsten utgår från Transdevs huvudkontor i Bromma på promenadavstånd till tvärbanan och pendel- och tunnelbanestationen i Sundbyberg.

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har en akademisk utbildning och tidigare chefserfarenhet eller känner dig trygg i rollen som ledare. Du är van att jobba i organisationer som jobbar agilt i projektform och du har god förståelse för att driva förändringsarbete i större organisationer.

För att trivas i rollen som projektledare/gruppchef tror vi att du har ett genuint intresse för personal och är en person som gillar att nätverka både internt och externt. Du har goda ledaregenskaper och kan motivera personal genom att anpassa ditt ledarskap. Vidare tror vi att du är analytiskt lagd och känner en nyfikenhet och entusiasm för branschen du kommer verka i.

Alla lediga jobb