TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare i IT-säkerhet till Coor i Stockholm

Brinner du för IT-säkerhet, gillar du att ta ansvar och driva projekt? Sök då tjänsten som Projektledare i IT-säkerhet till Coor!

Som Projektledare hos Coor Security Center kommer du ansvara för informationssäkerhetsfrågor och arbeta med planering, ledning och uppföljning av leveransen av IT-tjänster hos en av Coors nya stora kunder som sitter på Arlanda. Här kommer du få en utmanande och utvecklande roll där du kommer få vara med från början och sätta upp processer och rutiner, där tanken är att du efter en tid kommer kunna sitta på Coors huvudkontor i Kista, norr om Stockholm.

VI ERBJUDER DIG

Hos Coor Security Center kommer du erbjudas att jobba inom ett företag som är ledande aktörer inom Service Management i Norden. Här kommer du vara en del av ett team som kännetecknas av högt engagemang och innovationstänk, där fokus ligger på att ta fram och förvalta säkerhetslösningar som ligger i framkant.

Friskvård
Friskvård
Ny teknik
Ny teknik
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som Projektledare kommer du:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Avdelningen består av 25 personer och du kommer att tillhöra gruppen IT-Operations & Development som är ett mindre team som jobbar tätt ihop med utveckling, drift och förvaltning av säkerhetslösningar. Du kommer till en början sitta ute hos Coors kund på ute på Arlanda, men sen sitta på Coors Huvudkontor i Kista, Norr om Stockholm

MER OM DIG

Vi ser gärna att du har längre erfarenhet och ett stort intresse inom IT och säkerhetslösningar. Du är van att ta stort ansvar och har en bakgrund av att arbeta operativt i en IT-miljö, men där du nu gärna tar ett mer strategiskt ansvar. Du är en strategisk och noggrann person som har ett stort eget driv.

Vi ser gärna att du har:

Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom IT och ett krav att du kan kommunicera obehindrat i både engelska och svenska.

Alla lediga jobb