TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare / IT-ansvarig till Arbesko

Kommunikativ och prestigelös Projektledare / IT-ansvarig till Arbesko i Kumla.

Har du erfarenhet från IT och digitalisering inom tillverkningsindustrin? Trivs du med att arbeta både operativt och strategiskt? Bra. Då är detta rollen för dig! Nu söker vi en IT-ansvarig som har fullt ansvar för en stabil IT-miljö med stark affärsnytta till framgångsrika Arbesko i Kumla.

Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Arbesko får du arbeta i en miljö som präglas av yrkesstolthet, historia och nytänk. Du blir en del av ett företag med högt engagemang, högt tempo, starka värderingar och arbetsglädje. Arbesko utvecklar och tillverkar skor i Kumla och har även en produktionsenhet i Brasilien.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du rapporterar till Arbeskos Operativ chef och har ett nära samarbete med koncernens IT-avdelning samt Arbeskos samarbetspartner. Du ansvarar för att förvalta och driva förbättringar utifrån verksamhetens behov samt implementerar nya och innovativa lösningar. Du möter de behov och krav som funktionerna ställer på IT-miljön och levererar också proaktivt förbättringar som är till nytta för kunder och medarbetare. I rollen är du ytterst ansvarig för kontakter med leverantörer, samarbetspartner och agerar kravställare och beställare. Du har också en aktiv omvärldsbevakning för att kunna utarbeta strategier inom IT för framtiden. Vidare så är du ansvarig för att säkerställa att medarbetarna har rätt kompetensnivå inom IT. I rollen ingår också att säkra verksamhetsnyttan samt att följa upp nyckeltal inom ditt ansvarsområde.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du samverkar tätt tillsammans med kollegor inom Arbesko samt medarbetare inom koncernen Bergman & Beving såväl som med externa partners.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med en relevant akademisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom området. Du har sannolikt några års erfarenhet av IT-lösningar inom industri eller motsvarande. Vi ser också att du har erfarenhet av moderna arbetsmetoder, digitalisering och beställning av IT-tjänster. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Som person är du driven och har en förmåga att kombinera strategisk höjd och operativ leveransförmåga. Du är analytisk och resultatinriktad. Vidare så är du ansvarstagande och har lätt för att samarbeta med andra.

Alla lediga jobb