TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Senior projektledare till Arriva i Stockholm

Just nu söker Arriva i Liljeholmen en senior projektledare till ett projekt på Ekerö, så sök redan idag!

Marknaden som Arriva arbetar på står inför stora förändringar. Under 2019 kommer flera stora upphandlingar av kollektivtrafik att ske och Arriva har höga ambitioner att öka marknadsandelarna och vinna flera av anbuden. Samtidigt står Arriva och marknaden inför stora förändringar gällande allt från IT-system, digitalisering till förarnas arbetsmiljö.

Arriva söker nu efter en senior projektledare som självständigt kan definiera, driva och framgångsrikt leverera projekten i tid och i budget. Om du vill vara med på en spännande resa i en marknad och bolag i stark förändring och som projektledare bokstavligen sitta i förarsätet för förändringen är projektledare på Arriva det rätta stället för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arriva är starkt värderingsstyrt och har stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar mycket resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för sina resenärer. Arriva har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar. För dig som projektledare innebär detta att du kommer arbeta på ett bolag som präglas av utveckling och framåtanda. Trafikanters resebeteenden, digitalisering och nya systemimplementeringar kommer att ställa krav på att du är intresserad av och tar ansvar för din egen utveckling. Lärande, utbildning och informationsutbyten/besök med företagsgruppens systerbolag ute i Europa kommer att vara inslag för att lära av best practice.

Du kommer till en avdelning med goda medarbetarsiffror där du kommer kunna påverka din vardag och arbetsmiljö. Du blir erbjuden en marknadsmässig lön med ett förmånspaket som bland annat inkluderar en förmånlig pensionslösning administrerat av Max Matthiesen, sex veckors semester och friskvårdsbidrag.

Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som projektledare kommer ditt första uppdrag att vara koordinatorn i ett stort projekt på Ekerö. En mycket intressant del i projektet är de nya systemplattformar som innebär att digitaliseringen tar plats i verksamheten på ett helt nytt sätt. Din uppgift blir att koordinera de olika områdena i projektet samt stödja i de delar som behöver extra resurser. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att:

Komplexiteten i arbetet ligger i mängden uppgifter som behöver hanteras. På vägen till projektets startdatum i juni 2019 finns det 15-20 uppsatta delmål som skall nås i tid enligt uppsatta mål. Du kommer ha kontakt med ansvariga för allt från IT-systemen, verkstadschefen till den ansvariga för att rätt uniformer är på plats inför starten. Du rapporterar till affärsområdeschefen för norra Sverige.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du utgår från huvudkontoret i Liljeholmen där du kommer arbeta cirka 50% av tiden. Resterande tid kommer du jobba på huvudmannens kontor samt på plats på Ekerö. Tjänsten är på heltid och är tänkt att starta så snart rätt person kan vara på plats.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med gedigen och beprövat erfarenhet av projektledning. Vi tror du har minst 10 års erfarenhet av att driva större projekt och har goda kunskaper av projektledningsverktyg, exempelvis MS Project eller Smartsheet. Eftersom du har många externa kontaktytor så pratar och skriver du flytande svenska och engelska.

Som person är du självständig och har förmågan att förstå och kunna prioritera i stora projekt. Du är kommunikativ och noggrann. En ingenjörsbakgrund är meriterande liksom erfarenhet från kollektivtrafikområdet eller angränsande branscher.

Alla lediga jobb