TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare till Kamstrup i Danderyd, Stockholm

Vill du arbeta i ett internationellt växande företag? Kamstrup i Stockholm söker en Projektledare, läs mer nedan.

Rollen som Projektledare hos Kamstrup är perfekt för dig som har tidigare erfarenhet av liknande roll, erfarenhet av att jobba med kundprojekt och har ett intresse för teknik. Vill du jobba med att implementera kundprojekt i varierande storlek i en innovativ organisation som är ledande inom sin teknik? Då är det här tjänsten för dig! Bli en del av Kamstrup som erbjuder den senaste tekniken inom energi och vattenmätarlösningar. Välkommen att söka tjänsten redan idag.

Ditt anställningserbjudande

I rollen som Projektledare får du möjlighet att leda stora kundprojekt genom en väletablerad projektmodell, allt inom en miljö som främjar nyfikenhet och utmanar etablerade arbetssätt. Du kommer att arbeta självständigt med stort ansvar och många möjligheter att förbättra dina färdigheter i rollen som Projektledare.

Hos Kamstrup får du flexibel arbetstid samt flera andra förmåner, exempelvis förmånsbaserad pension och kollektivavtalade försäkringar.

Kamstrup är en värdeskapande tjänsteleverantör inom energisektorn och de erbjuder mer än bara en anställning. Som Projektledare erbjuds du en spännande roll där personlig och professionell utveckling är högt prioriterad och där daglig interaktion med kompetenta kollegor är en grundläggande del av upplevelsen. 

Friskvård
Friskvård
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Rollen är fokuserad på att implementera kundprojekt, som Projektledare kommer du att ansvara för att leverera kundsystemlösningar inom affärsområdena: Värme/Kyla, Vatten och Elektricitet. Dina ansvarsområden sträcker sig till hela projektperioden från kontraktssignering till överlämnande till drift. Du är övergripande ansvarig för hela projektleveransen som vanligtvis sträcker sig över 1-3 år.

Mer specifikt kommer dina ansvarsområden att inkludera:

Värt att veta

I din roll som Projektledare kommer du utgå ifrån Kamstrups nya fina lokaler i Danderyd och sitter tillsammans med kollegor från flera olika funktioner. Kamstrup tillämpar hybridarbete och du kommer resa en del i tjänsten. Att bygga nära relationer med kunder är viktigt, så förvänta dig att tillbringa tid utanför kontoret för kundbesök.

Du kommer rapportera till Head of Customer Projects Sweden och bli en del av ett team på 10 kompetenta kollegor.

Tjänsten startar så snart rätt person kan vara på plats, och inleds med 6 månaders provanställning.

Våra förväntningar

För att vara aktuell och framgångsrik i rollen ser vi att du har nedanstående efterfrågade kompetenser.

Praktiska erfarenheter:
Du har relevant utbildning inom projektledning och/eller praktisk erfarenhet av projektledning och därför har erfarenhet av en kundcentrerad roll, erfarenhet och bevisad framgång i självständig hantering av kundprojekt.
Du har också ett giltigt körkort för att kunna besöka våra kunder.
Det är meriterande om du även har ytterligare kurser eller certifieringar inom projektledning som IPMA eller PRINCE2.

Personliga egenskaper:
Din förmåga att kommunicera på ett skickligt sätt gör det enkelt för dig att bygga starka relationer. Du har en naturlig förmåga att ge riktning åt projekt samtidigt som du behåller ett övergripande perspektiv. Att upprätthålla struktur och organisera arbete är en av dina styrkor. Du är aktiv i operativa uppgifter och fördjupar dig engagerat i projektprocesser. Din nyfikenhet och vilja att utmana status que driver dig att optimera och utveckla processer. Du kommunicerar flytande både skriftligt och muntligt på både svenska och engelska. Du har också ett naturligt intresse och begåvning för tekniska lösningar och tjänster.

Alla lediga jobb