TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare till Kamstrup i Täby, Stockholm

Vill du jobba med stora projekt i en global organisation? Kamstrup söker en projektledare till teamet i Stockholm. Läs mer!

Som projektledare hos Kamstrup blir du en del av en global projektorganisation med en självständig och central roll i affärerna. Du är den som håller ihop projekten och driver arbetet framåt. Låter det här som en roll för dig? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Kamstrup erbjuds du en varierande vardag där du i varje projekt bidrar till en effektiv energianvändning för kunderna. Som anställd på Kamstrup jobbar du på ett företag som tar ansvar för kvalité, miljö och samhälle i stort. Ett stabilt och hälsosamt bolag där både tid och resurser finns för att växa och jobba med nyutveckling.

Kamstrup har både forskning, utveckling och produktion under samma tak vilket skapat möjligheten att bli världsledande leverantör inom intelligenta energi- och vattenmätarlösningar. Kamstrup utvecklar och levererar högkvalitativa lösningar till bolag, fastighetsförvaltare och andra företag som är beroende av tillförlitliga förbrukningsdata – från installation av intelligenta mätare och fjärravläsningssystem till analys och tjänster. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss att fortsätta leverera framgångsrika projekt till energi- och vattenbolag.

Friskvård
Friskvård
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
Livspussel
Livspussel
Ny teknik
Ny teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare ansvarar du för att projektet levereras i sin helhet och dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på vart i projekten du är, men innefattar bland annat: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I varje projekt jobbar du tillsammans med en teknisk projektledare samt en IT-ansvarig men du har det övergripande ansvaret. Du har många kontaktytor, både internt och externt och projekten kan pågå upp till 4 år.

Rollen är på heltid måndag-fredag under kontorstider, med möjlighet till flextid. Du sitter tillsammans med projektledarteamet i Täby, norr om Stockholm. Du kommer också ha några obligatoriska resor varje månad, främst inom Sverige men det förekommer även resor inom Norden. 

VEM ÄR DU?

För rollen ser vi att du har några års erfarenhet av att jobba i projekt, antingen som projektledare, projektassistent eller projektkoordinator. Kommunikation är viktigt i den här rollen och organisationen är global så det är ett krav att du kan jobba på både engelska och svenska i tal och skrift. Då det förekommer resor i tjänsten är det också ett krav att du har B-körkort. 

Som person ser vi att du har ett bra affärstänk och en starkt driv då du jobbar självständigt med dina uppgifter. Du behöver vara strukturerad och lika bra på att se detaljer i ett kontrakt som du kan se helheten för ett projekt. Som projektledare behöver du också vara relationsbyggande, då du har många kontaktytor både internt och externt.  

Vill du bli en del av ett världsledande globalt bolag? Här får du en varierande dag med stort eget ansvar och möjlighet till fortsatt utveckling. Välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb