TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Projektledare till KPMG i Stockholm

Nu söker vi dig som har erfarenhet som projektledare och vill utvecklas inom styrning och rådgivning till KPMG i Stockholm.

Som projektledare hos oss på KPMG blir du en del av vårt team inom Project Advisory som jobbar med projektledning, projektstyrning och rådgivning för våra kunder. Du kan vänta dig en stimulerande och variationsrik vardag. Just nu är vi i en spännande tillväxtfas och hoppas att du vill vara med!

VI ERBJUDER DIG

Hos oss blir du en del av vår konsultverksamhet där du som ny kommer att få en skräddarsydd utvecklingsplan. Vi vill att du ska växa med oss! Du som är intresserad av att gå mot en rådgivande roll och jobba konsultativt kommer att trivas här. På KPMG jobbar vi gränsöverskridande för att tillsammans dra nytta av varandras kunskaper i syfte att hjälpa våra kunder. Här vill vi att du ska känna dig som hemma, så vi hoppas att du liksom vi tror på att de bästa resultaten uppnås tillsammans genom öppenhet och innovation.

Centralt kontor
Centralt kontor
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Livspussel
Livspussel

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

I rollen som projektrådgivare kan du vänta dig en mångfacetterad vardag där du hjälper många välkända företag att lyckas driva lyckosamma projekt och uppnå sina affärsmål och finansiella perspektiv. Du kommer bland annat:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra ett team om tre personer på Project Advisory. Vi arbetar för att öka våra kunders affärsvärde genom utvecklade förmågor att driva projekt och förändring. Du har ditt hemmakontor i fina lokaler på Vasagatan i centrala Stockholm, men kommer jobba mycket ute hos våra kunder som primärt återfinns inom bank, finans, retail och offentlig förvaltning.

MER OM DIG

Vi söker efter dig med ett intresse för affären och som trivs i en rådgivande och konsultativ roll. Du behöver vara bekväm och ha erfarenhet av att driva egna projekt. Möjligen har du drivit delar av projekt tidigare och ser detta som nästa steg i din utveckling. Det är meriterande om du har någon eller några certifieringar inom projektstyrning som PMP, IPMA eller inom det agila.

Som person värderar vi din förmåga att ta egna initiativ och ansvar för dina åtaganden då du kommer jobba självständigt. Vi uppskattar din affärsmässighet och intresse för våra kunders utveckling då du många gånger kommer vara nyckeln i förändringen hos dem.

Alla lediga jobb