TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Quant Sweden AB söker nu en affärsutvecklare

Är du affärsutvecklare och brinner för försäljning? Quant letar nu efter dig med erfarenhet av industribranschen!

För den passionerade problemlösaren och strategiska tänkaren är rollen som affärsutvecklare vid Quant den ultimata spelplanen. Som affärsutvecklare får du inte bara möjligheten att forma företagets framtid utan också chansen att omvandla idéer till lönsamma verkligheter.

Du kommer att vara hjärnan bakom tillväxtstrategier och affärsplaner, där din kreativitet och analytiska skicklighet blir ditt främsta verktyg. Att vara affärsutvecklare handlar om att förstå marknadstrender, identifiera nya affärsmöjligheter och skapa hållbara relationer som öppnar dörrar till framgång.
Vi finns på flera orter i Sverige; Ludvika, Grums, Västerås, Stockholm, Figeholm, Ljusne och Piteå.

Känner du dig träffad? Perfekt! Ansök idag, urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Vi på Quant erbjuder intressanta tjänster inom en modern underhållsverksamhet, hos oss kommer du att arbeta i ett väletablerat bolag som skapar möjligheter tillsammans med våra kunder. Vi brinner för underhåll och är stolta över att se att vi uppnår våra kunders mål på det mest professionella sättet. Som anställd hos Quant kan vi erbjuda en rad förmåner i form av friskvård, upphandlade erbjudanden och unika försäkringar. För oss är säkerheten av största vikt och vi erbjuder dig förutsättningar att alltid utföra ditt jobb säkert.

Friskvård
Friskvård
Förmånsbil
Förmånsbil
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

Som affärsutvecklare vid Quant har du bland andra följande arbetsuppgifter

Värt att veta

Du som söker kan i stort sett bo vart som helst i Sverige men ha närhet till någon av våra siter. Arbetet innebär resor då du kommer göra många kundbesök.

Du kommer ha en dedikerad chef som har en gedigen erfarenhet av branschen. Du kommer även ingå i ett professionellt team där ni tillsammans genomför förstudier för att kunna erbjuda den bäst lösningen för kunden.

Våra förväntningar

Du som söker har:

Vi söker dig som är affärsinriktad och med eget driv kan utveckla och skapa fina kundrelationer. Samtidigt som du är självständig i ditt arbete är du även en lagspelare som bidrar till teamets förutsättningar att lyckas. Du besitter en stor portion tålamod och vet att det kan ta lång tid att skapa relation och få till affären. Du är genuin som person och strävar alltid efter att göra det bästa för både kund och din arbetsgivare.

Alla lediga jobb