TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rådgivande kundtjänst till Swedbank Halmstad

Vill du jobba inom kundtjänst och har ett intresse för ekonomi och service? Vi söker nu 4 st inom kundservice till Swedbank!

Nu behöver vi förstärka vårt team på Swedbank i Halmstad med 4 personer inom kundtjänst. Här kommer du till en organisation som sätter kunden främst och som har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna – enkel, öppen och omtänksam.

Ansök jobbet snabbt och enkelt i din mobil redan idag utan personligt brev. Välkommen till vårt team på Swedbank!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedbanks kundcenter i Halmstad får du nu möjligheten att starta din interna karriär på en av Sveriges största banker. Här kommer du till en arbetsplats som våra medarbetare lyft fram som mycket trivsam, med vänlig atmosfär och fina lokaler. Du kommer arbeta med duktiga kollegor och chefer som tillsammans jobbar för att nå en kundnöjdhet i världsklass. Arbetet präglas av stort kundfokus där kundservice, kundupplevelse och bemötande alltid står i centrum. För att du ska lyckas på bästa sätt i din roll får du också en introduktionsutbildning på tre veckor.

Du blir anställd som konsult av oss på TNG och Swedbank ser gärna att du är intresserad av fortsatt karriär inom koncernen då det vid behov kan finnas möjlighet till anställning efter periodens slut. TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och för oss är det oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Det innebär att du omfattas av kollektivavtalets villkor för lön, försäkringar, tjänstepension och semester. TNG har sedan länge också ett nära samarbete och dialog med Swedbank vilket utgör en stabil grund i din anställning.

Du omfattas även av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård och givetvis har du en dedikerad konsultchef som stöttar dig löpande.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Kundrådgivare på Swedbank kommer du bland annat att:

Du kommer att ingå i en grupp där din chef coachar dig till att utvecklas och att nå dina mål. Lika viktigt är ditt bidrag till att nå gruppens gemensamma mål.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Jobbet är på heltid och börjar som ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer arbeta i Swedbanks kundcenter, med placering vid Slottsmöllan i Halmstad. Start är den 11 maj och anställningen börjar med en internutbildning på tre veckor som är obligatorisk.

Arbetstiderna är schemalagda och kan fördelas på alla veckodagar (inklusive vissa helger) mellan kl 06:45 – 23:15.

VEM ÄR DU?

Det viktigaste för oss är vad du kan och vill göra framåt. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av kundbemötande och service och vet att du är bra på det. Det är naturligt för dig att bemöta människor med olika behov. Du har ett intresse för ekonomi och håller dig uppdaterad på din omvärld. Har du också lätt för att lära dig teknik och system, då det har stort fokus i vår service till kunderna, så är det ett plus.

Varmt välkommen med din ansökan!

Alla lediga jobb