TNG
Rådgivande kundtjänst till Swedbank Halmstad

Rådgivande kundtjänst till Swedbank Halmstad

Vill du jobba inom kundtjänst och har ett intresse för ekonomi och service? Vi söker nu 4 st inom kundservice till Swedbank!

Uppdragsgivare Swedbank
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-04-10
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sandra Eriksson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Vill du jobba inom kundtjänst och har ett intresse för ekonomi och service? Vi söker nu 4 st inom kundservice till Swedbank!

Nu behöver vi förstärka vårt team på Swedbank i Halmstad med 4 personer inom kundtjänst. Här kommer du till en organisation som sätter kunden främst och som har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna – enkel, öppen och omtänksam.

Ansök jobbet snabbt och enkelt i din mobil redan idag utan personligt brev. Välkommen till vårt team på Swedbank!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Swedbanks kundcenter i Halmstad får du nu möjligheten att starta din interna karriär på en av Sveriges största banker. Här kommer du till en arbetsplats som våra medarbetare lyft fram som mycket trivsam, med vänlig atmosfär och fina lokaler. Du kommer arbeta med duktiga kollegor och chefer som tillsammans jobbar för att nå en kundnöjdhet i världsklass. Arbetet präglas av stort kundfokus där kundservice, kundupplevelse och bemötande alltid står i centrum. För att du ska lyckas på bästa sätt i din roll får du också en introduktionsutbildning på tre veckor.

Du blir anställd som konsult av oss på TNG och Swedbank ser gärna att du är intresserad av fortsatt karriär inom koncernen då det vid behov kan finnas möjlighet till anställning efter periodens slut. TNG är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och för oss är det oerhört viktigt att du trivs och känner dig trygg i din anställning. Det innebär att du omfattas av kollektivavtalets villkor för lön, försäkringar, tjänstepension och semester. TNG har sedan länge också ett nära samarbete och dialog med Swedbank vilket utgör en stabil grund i din anställning.

Du omfattas även av våra övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag och företagshälsovård och givetvis har du en dedikerad konsultchef som stöttar dig löpande.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Kundrådgivare på Swedbank kommer du bland annat att:

  • svara på frågor som rör kundernas vardagsekonomi
  • informera om bankens produkter och tjänster och svara på frågor om dessa
  • coacha kunderna till att använda bankens digitala tjänster
  • med lyhördhet och proaktivitet ge alla kunder ett effektivt samtal med hög kvalitet där du ger råd och tips om den bästa lösningen för kunden utifrån kundens behov

Du kommer att ingå i en grupp där din chef coachar dig till att utvecklas och att nå dina mål. Lika viktigt är ditt bidrag till att nå gruppens gemensamma mål.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Jobbet är på heltid och börjar som ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer arbeta i Swedbanks kundcenter, med placering vid Slottsmöllan i Halmstad. Start är den 11 maj och anställningen börjar med en internutbildning på tre veckor som är obligatorisk.

Arbetstiderna är schemalagda och kan fördelas på alla veckodagar (inklusive vissa helger) mellan kl 06:45 – 23:15.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Det viktigaste för oss är vad du kan och vill göra framåt. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av kundbemötande och service och vet att du är bra på det. Det är naturligt för dig att bemöta människor med olika behov. Du har ett intresse för ekonomi och håller dig uppdaterad på din omvärld. Har du också lätt för att lära dig teknik och system, då det har stort fokus i vår service till kunderna, så är det ett plus.

Varmt välkommen med din ansökan!

Swedbank

Swedbank

Swedbank är banken för de många. Vi tror på mångfald och inkludering på arbetsplatsen och vi vill att våra medarbetare ska känna sig värdefulla och ha de bästa förutsättningar för att kunna utvecklas och prestera sitt bästa. Att hitta inspiration och lära av varandra driver oss framåt.

Uppdragsgivare Swedbank
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-10
Sandra Eriksson
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Räkna ut avståndet till jobbet

Slottsmöllan, Halmstad