TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Receptionist Brandskyddsföreningen i Stockholm

Brandskyddsföreningen i Stockholm söker omgående ytterligare en serviceinriktad och administrativ receptionist. Sök rollen nu!

Har du känsla för administration och kundservice? Vill du få in foten på en ideell medlemsorganisation som präglas av engagemang och ambition? Som receptionist på Brandskyddsföreningen, ett uppdrag som startar omgående, kommer du ges möjlighet till egna administrativa ansvarsområden samtidigt som du kommer vara företagets ansikte utåt. Ta chansen och skicka in din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Brandskyddsföreningen kommer du att ha en varierande och bred roll inom reception och administration med många kontaktytor. Här kommer du in på ett företag som är måna om att du ska trivas och uppmuntrar egna initiativ! Tillsammans med en kollega kommer du ansvara för receptionen men samtidigt bli en del av sammanhållningen och gemenskapen på kontoret.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER


I din roll som receptionist kommer du:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta uppdrag startar omgående och löper på i 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Uppdraget är på heltid vardagar, med 40h arbetsvecka, med viss schemaläggning mellan 07.30 - 17.30. Lunch 30 min.

Brandskyddsföreningen sitter i trevliga och fräscha lokaler på Liljeholmen i Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är:

Alla lediga jobb