TNG
Redovisningsansvarig till internationellt bolag!

Redovisningsansvarig till internationellt bolag!

Drivs du av projektredovisning och finansiella rapporter? Då är rollen som redovisningsansvarig i Göteborg något för dig!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-01
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Följ din ansökan så att du får uppleva hur en fördomsfri rekrytering ska gå till. På riktigt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Drivs du av projektredovisning och finansiella rapporter? Då är rollen som redovisningsansvarig i Göteborg något för dig!

Som redovisningsansvarig koordinerar du det dagliga arbetet inom redovisning och har kontakt med det externa redovisningsteamet. Du får möjlighet att arbeta inom ett expansivt företag med fokus på hållbarhet och med din analytiska förmåga kommer du att spela en viktig roll för våra kundprojekt.

Uppdraget börjar omgående och kandidater som är tillgängliga direkt kommer att prioriteras. Välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder en möjlighet att vara en del av ett innovativt och marknadsledande globalt företag som driver en teknik / processorienterad verksamhet med stark tillväxt. Här får du en öppen och inspirerande arbetsmiljö där din energi kommer att göra en skillnad. Vi ger dig också en stor möjlighet för personlig och professionell utveckling.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Samordna och underlätta den dagliga redovisningen i dialog med vårt externa redovisningsteam.
 • Ansvara för vår koncernens interna finansiella rapporteringsprocess och säkerställa efterlevnad av våra koncernredovisningsprinciper och IFRS i koncernens redovisningssystem.
 • Bidra till kvalitet, efterlevnad, effektivitet och snabb extern rapportering av lagstadgad, skatte- och momsrapportering för vårt svenska och norska bolag.
 • Nära samarbete med business controller och projektledare samt andra avdelningar internt.
 • Samordna med revisorer för att underlätta en smidig bokslutsprocess vid årsskiftet.
 • Stödja CFO genom att utveckla strategier, mål och riskbedömningar för redovisningsprocessen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i ett team med kompetenta kollegor. Tillsammans kommer ni att främja redovisningen i hela organisationen och säkerställa användning av standardiserade verktyg.

Du kommer att jobba på ett modernt kontor beläget i Göteborg med goda förbindelser till kollektivtrafiken och för dig som tar bilen finns det goda parkeringsmöjligheter. Företaget verkar internationellt och använder engelska som koncernspråk. Tjänsten är på mycket lång sikt, minst 6 månader, med chans till förlängning. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

 • Många års relevant arbetserfarenhet som redovisningsansvarig eller ekonomichef med fokus på projektredovisning.
 • Universitetsexamen inom ekonomi, redovisning och / eller revision eller jämförbar utbildning. Specialisering inom redovisning är att föredra.
 • Kunskap om internationella finansiella rapporteringsstandarder (IFRS), skatte- och momsregler (Norge och Sverige är meriterande).
 • Avancerade färdigheter i Excel och ERP-system, tidigare erfarenhet av SAP Business One är en fördel.
 • Erfarenhet av att arbeta i en snabb internationell miljö uppskattas.
 • Flytande engelska både muntligt och skriftligt.
 • Mycket goda kunskaper i svenska talade och skriftliga.


Som person är du strukturerad och har uppmärksamhet på detaljer och noggrannhet. Du har hög självdisciplin och är resultatorienterad med stark ekonomisk affärsförståelse. Du tar också ansvar och har förmågan att leda andra och är en lagspelare med ambition att genomföra förbättringar. Vi ser att du måste vara stark och tydlig i din kommunikation med kollegor internationellt då du dagligen samarbetar med andra team.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-01
Martin Andersson
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Östra Hamngatan 16