TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Ekonom på deltid till Parkeringstjänst Väst

Vill du jobba deltid med ekonomi? Vi söker nu en ekonom på 50% till familjärt bolag i Göteborg.

Nu söker vi dig som vill arbeta med ekonomi hos oss på Parkeringstjänst, en tjänst på initialt 50%. Vi är ett företag i tillväxt så tjänsten kan mycket väl komma att öka i omfattning. Här får du en möjlighet att jobba men ekonomi på familjärt bolag med god sammanhållning.

Vi på Parkeringstjänst Väst AB är parkeringsbolaget med lokal förankring i Göteborgsregionen. Vi är väl etablerade sedan 30 år tillbaka och har byggt upp en stor kunskap och kompetens inom allt som rör parkering.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Parkeringstjänst Väst är ett parkeringsbolag under stark tillväxt, där du får vara med på den spännande resan framåt. Du arbetar nära bolagets ägare och övriga medarbetare samt får stor möjlighet att själv påverka utvecklingen i ditt arbete.

Detta är en roll för dig som trivs i ett mindre bolag där det är nära till besluten och man på ett prestigelöst sätt hjälps åt i det vardagliga. Välkommen till ett familjärt bolag där ingen dag är den andra lik!

Flextid
Flextid
Betald mobil
Betald mobil
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi sitter i trivsamma lokaler nära Kvilletorget i Göteborg. På kontoret arbetar idag 10 personer så du blir en del av ett sammansvetsat och kollegialt team. På fältet arbetar ca 20 parkeringsvakter. Hos oss får du stor möjlighet att bidra till och påverka såväl det dagliga arbetet som strategier framåt!

På kontoret finns en hund, så du bör inte vara allergiker.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta självständigt i din roll är det viktigt att du känner dig trygg med uppgifterna. Du har också relevant utbildning inom ekonomi. Har du tidigare arbetat i Kontek lön och/eller Kontek time är det meriterande.

Personliga egenskaper vi värdesätter är prestigelöshet, hög servicekänsla och en känsla för struktur. För att trivas hos oss tror vi att du värdesätter att bli en viktig del av ett relativt litet team, du är därför lätt att samarbeta med och bidrar till vår fortsatta goda arbetsmiljö. 

Alla lediga jobb