TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom inom finans i Stockholm

Vill du utvecklas inom redovisning och samtidigt jobba med förbättring av processer hos vår kund centralt i Stockholm? Läs mer!

Söker du en roll där du får möjlighet att utvecklas inom redovisning och ekonomi, samtidigt som du får vara med och bidra till processförbättring? Då kan detta vara rollen för dig! Vi söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom som vill vara med på en spännande utvecklingsresa. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som redovisningsekonom blir du en del av ett härligt team på 12 ekonomer där du får chans att utvecklas och växa inom redovisning. Du tillhör en funktion som ansvarar för löpande bokföring och finansiella rapporter och som under det kommande året kommer att genomgå flera större effektiviseringsprojekt. Tjänsten är ett vikariat på 12 månader med start omgående och syftar till att förstärka och avlasta gruppen.

Du kommer att jobba ute hos vår kund under hela uppdragsperioden men vara anställd som konsult via TNG. Våra konsulter är viktiga för oss och du omfattas givetvis av förmåner så som tjänstepension och friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som redovisningsekonom kommer dina främsta arbetsuppgifter att innefatta:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att sitta i moderna fina lokaler centralt i Stockholm och rapportera till chefen för redovisning och rapportering. Som redovisningsekonom kommer du få förståelse och kunskap i bolagets affär och kunna fördjupa dig i finansiell redovisning. 

Du kommer att vara en uppskattad förstärkning till gruppen under denna spännande period av utveckling och få utrymme att arbeta självständigt!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har:

För att du ska trivas i rollen tror vi att du trivs att arbeta i en miljö som utvecklas och förändras. Vi tror också att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt samt en hög integritet då det är av stor vikt för rollen. Viljan och förmågan att samarbeta är också väsentlig eftersom det är en viktig del av vår vardag.

Alla lediga jobb