TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till Br Engströms

Vill du arbeta med redovisning och samtidigt effektivisera processer och rutiner på en ekonomiavdelning?

Br Engströms Entreprenad söker nu en redovisningsekonom till en spännande roll där du har goda möjligheter att utveckla såväl dig själv som företagets utveckling. Här får du chans att vara med på en förändringsresa och bidra till att effektivisera arbetet på ekonomiavdelningen.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Engströms i Örebro är ett entreprenad- och transportföretag med över 60 år i branschen och med 200 enheter inom allt från transport till anläggning. Här blir du blir en viktig del av ett affärsdrivet familjeföretag med mycket på gång och omväxlande dagar. Företaget har en kultur som utmärks av energi, arbetsglädje och en framtidstro där alla är med och bidrar till verksamheten.

Företaget sitter i fräscha lokaler i Berglunda industriområde med närhet till lunchrestaurang och goda bussförbindelser. Varje dag bjuder företaget de anställda på frukost.

Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Frukost
Frukost
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir del av ett engagerat och kompetent team som brinner för samarbete. Här är klimatet öppet, alla ska våga komma med förslag och känna att de får hjälp när de behöver det. Företaget är i utveckling och alla är med och bär fram verksamheten.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en god förståelse för redovisning. Vi ser gärna att du erfarenhet av projektredovisning sedan tidigare. Det är meriterande om du tidigare arbetat med att effektivisera och utveckla processer inom redovisning och rapportering. Du är en person som förstår vikten av att standardisera arbetet. Du har god systemvana samt goda kunskaper i Excel. Vidare har du ett gott siffersinne samt behärskar svenska i tal och skrift. 

Som person är det viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Du är flexibel och upplever det stimulerande med förändring samt gillar att ta egna initiativ. Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga då du kommer att jobba tätt med teamet på ekonomiavdelningen.

Alla lediga jobb