TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till en verksamhet i Stockholm

Vill du utvecklas inom redovisning och jobba i en bred roll? Vi söker en redovisningsekonom till vår kund i Stockholm. Sök här!

Är du en erfaren redovisningsekonom på jakt efter nya utmaningar? Trivs du med att jobba med redovisning samtidigt som du får möjligheten att ta stort eget ansvar? Vi söker nu, för kunds räkning, en noggrann och självständig redovisningsekonom med start omgående. Här får du ansvar för en betydelsefull roll i ett meriterande uppdrag. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som redovisningsekonom hos vår kund erbjuds du möjligheten till ett utmanande och självständigt arbete, med möjlighet att utveckla och vara ett viktigt stöd i redovisningsarbetet. Du kommer utveckla din samarbetsförmåga i ett ambitiöst och professionellt team. I rollen får du användning av din erfarenhet inom bokföring och redovisning. Du kommer jobba i en spännande och dynamisk miljö som har ett stort inflytande över vårt samhälle. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som redovisningsekonom kommer du bland annat arbeta med löpande bokföring och avstämningar av balanskonton, ansvara för fakturering samt bistå organisationen i ekonomiska och administrativa frågor. I dina arbetsuppgifter kommer det även ingå att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer ingå i ett team på 3 personer och rapportera till din närmsta administrativa chef. Detta är ett meriterande uppdrag och en utmärkt möjlighet för dig att fördjupa dig i finansiell redovisning samt få en förståelse för verksamheten.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 3 till 6 månader med start omgående och med möjlighet till förlängning. Kontoret ligger i trevliga lokaler i centrala Stockholm. Du kommer vara anställd som konsult hos TNG men arbeta hos vår kund som är en välkänd och attraktiv uppdragsgivare. Våra konsulter är viktiga för oss och du omfattas givetvis av kollektivavtal, försäkringar och andra förmåner.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som redovisningsekonom söker vi dig som har en ekonomexamen från gymnasieskola eller motsvarande relevant utbildning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom området och besitter goda kunskaper inom Officepaketet, främst Excel. 

För att du ska trivas i rollen har du ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Som person är du är prestigelös, lösningsorienterad och har en god analytisk förmåga. Du motiveras av att arbeta i team samtidigt som du har förmågan att arbeta självständigt. Har du erfarenhet av systemen Briljant eller Palette är det meriterande.

Alla lediga jobb