TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till Fidelis i Spånga

Nu söker vi en redovisningskonsult till redovisningsbyrån Fidelis i Spånga

Har du erfarenhet som redovisningsekonom eller är redan redovisningskonsult och vill komma till ett stadigt växande bolag? Vill du jobba på ett bolag med högt i tak och mycket humor? Då har vi något för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Fidelis är ett bolag som verkligen satsar på sin personal. Förutom en god grundlön får du ett generöst förmånspaket med friskvårdsbidrag på 5000 kr/år och tjänstepension. De har tydlig lönestruktur där du kan påverka din lön om du når uppsatta mål och lär dig nya redovisningskompetenser.

Den sociala trivseln är väldigt viktig för Fidelis. Bolaget åker vanligtvis på en utlandsresa en gång om året så som Barcelona, London, Krakow eller Rom samt anordnar jul- och sommarmiddag. Utöver detta firar man mindre mål de gånger gruppen når specifika omsättningsmål. Fidelis sitter i helt nyrenoverade lokaler med pingisbord och har avtal med en massör som en gång i månaden kommer till kontoret för möjlighet till massage. Eftersom jobbet är självständigt kan du flexa för att klara livet utanför och det finns även möjlighet att jobba hemifrån de gånger det behövs. 

Fidelis har idag tolv löne- och redovisningskonsulter och är ett familjärt bolag som stadigt växt med ungefär en konsult per år. Det är ett välmående bolag som sedan starten haft långvariga kundrelationer och sällan tappar några av sina kundkonton. Fidelis är inte en helt traditionell redovisningsbyrå. För vissa kunder som de jobbat länge med har Fidelis blivit som en förlängd ekonomiavdelning och då kan även andra arbetsuppgifter utöver redovisning förekomma i mån av tid.  

Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Massage
Massage

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som redovisningskonsult kommer du att jobba direkt mot kund. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vad kunden vill ha hjälp med med och kan till exempel innebära:

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Bolaget består av tolv andra redovisningskonsulter som du alltid kan ta hjälp av om du har frågor. Du kommer få en ordentlig introduktion och extra stöd under den första tiden. Bolaget sitter i nyrenoverade lokaler i Spånga, väldigt nära kollektivtrafik. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med som antingen jobbat i en liknande roll tidigare eller har jobbat med redovisning och nu vill jobba på en redovisningsbyrå. Det är ett plus om du klarar att göra egna årsredovisningar och bolagsdeklarationer men inte ett krav.

Du gillar ordning och reda och vill ha ett jobb med struktur och eget ansvar. Eftersom du kommer jobba direkt mot kunder så är du kommunikativ och pedagogisk samt talar och skriver god svenska. Fidelis använder BL Administration och utöver det Excel och resten av Officepaketet. Det är ett plus om du redan är auktoriserad redovisningskonsult.

Alla lediga jobb