TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till Folkuniversitet, Stockholm

Vill du jobba med redovisning i en bred roll? Vi söker en redovisningsekonom till Folkuniversitetet i Stockholm. Läs mer här!

Vill du bli en del av Folkuniversitetet, ett studieförbund som ser att kunskap har ett värde i sig - både för den enskilde och för samhällsutvecklingen i stort? Trivs du att jobba med redovisning och bokslut och få möjligheten växa och ta stort eget ansvar? Som redovisningsekonom på Folkuniversitetet får du möjlighet att jobba brett med många olika kontaktytor och blir en del av ett härligt team där stöttning och hjälpsamhet är en självklarhet. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arbetsplatsen är trivsam och det är ett team med positiva, kompetenta kollegor som väntar på dig! Gillar du att jobba med utveckling och förändring kan vi locka dig med en fartfyllt tid framåt. Vi förutsätter att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap! Vi värdesätter också de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bidrar till för verksamheten.

Friskvård
Friskvård
Flextid
Flextid
Centralt kontor
Centralt kontor
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som redovisningsekonom på Folkuniversitetet arbetar du huvudsakligen med:

Du kommer också att bidra i arbetet med likviditetsprognoser, årsredovisning och koncernredovisning samt stötta kollegor i teamet när det behövs.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är ett vikariat på heltid och du arbetar kontorstider, med möjlighet till viss flexibilitet. Vikariatet förväntas att starta i början av april och pågår till slutet av februari 2020. Möjligheten till förlängning finns.

Tjänsten är placerad centralt i vackra lokaler med närhet till tunnelbanestationen Rådmansgatan. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av och känner dig trygg med redovisning och bokslut. Du trivs i en roll med mycket eget ansvar och har ett arbetssätt fokuserat på lösningar. I teamet är det stort fokus på stöttning och vi ser att du är en person som gärna hjälper till där det behövs. Du har god förmåga att arbeta strukturerat och noggrant då du ansvarar för redovisning och bokslut för vissa bolag i koncernen.

Alla lediga jobb