TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom digitalt tjänsteföretag Uppsala

Är du redovisningsekonom som vill ta ett utvecklande konsultuppdrag? Nu söker vi dig till ett växande bolag i centrala Uppsala.

Vill du jobba i en familjär organisation där förändringstakten är hög och där du får vara med att förändra och påverka? Här finns en möjlighet för dig att jobba övergripande med redovisning samtidigt som du får en inblick i många delar av ekonomiområdet. Du kommer jobba på ett av Nordens största företag inom sin bransch. Deras framgångsresa har bara precis börjat, vill du vara en del av den?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande tjänst på ett intressant och välkänt bolag inom sin bransch. I din framtida roll kommer du ha mycket kontakt med olika avdelningar vilket innebär att du får en bra inblick i verksamheten som ger dig möjligheten att vara med och utveckla den. Vidare erbjuder vi dig:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Utöver dessa huvudsakliga arbetsuppgifter så kommer du ha löpande kontakt med det engelska dotterbolaget och sammanställa deras resultatrapporter.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att jobba på ett centralt kontor i Uppsala med gångavstånd från centralen och du arbetar i ett team på sex personer. Du jobbar i charmiga lokaler med bekväma kontorstider. Då din roll och företaget präglas av en hög förändringstakt så kommer du få chans att delta i projekt och förbättringsaktiviteter inom företaget.

Tjänsten är på heltid och du förväntas starta i mars. Uppdragets initiala längd är sex månader där du sedan har en chans till förlängning. Då detta är ett konsultuppdrag kommer du att vara anställd av TNG som är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Genom oss på TNG är du försäkrad, har tillgång till friskvårdsbidrag samt har nära kontakt med din konsultchef.

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för denna tjänst ser vi att du har en avslutad högskoleutbildning inom ekonomi. Vi ser att du har erfarenhet av att jobba i en organisation som arbetat med regelbundna månadsbokslut och rapportering. Du behöver inte vara bokslutssjälvständig men ser vi att du har erfarenhet av bokslutsarbete.

Din framtida arbetsgrupp präglas av ett tätt samarbete där alla ställer upp för varandra. För att lyckas i rollen ser vi att du är prestigelös och har en god samarbetsförmåga. Då det i tjänsten ingår mycket kommunikation och internationell kontakt bör du ha lätt för att skapa goda relationer samt ha goda kunskaper i svenska och engelska.

Vidare ser vi att du är strukturerad och van vid att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du skapar ordning, prioriterar och ansvarar för dina arbetsuppgifter på ett självständigt sätt. Arbetet ställer höga krav på att du är engagerad, är serviceorienterad och har en vilja att bidra till verksamheten.

Alla lediga jobb