TNG
Redovisningsekonom till Kommuninvest i Örebro

Redovisningsekonom till Kommuninvest i Örebro

Erfaren redovisningsekonom sökes till konsultuppdrag hos Kommuninvest i Örebro

Uppdragsgivare Kommuninvest
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-08
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Eva Sahlin
Hos oss går fakta och kompetens före magkänsla, ålder, namn, kön och bakgrund.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Erfaren redovisningsekonom sökes till konsultuppdrag hos Kommuninvest i Örebro

Vi söker nu en erfaren redovisningsekonom för konsultuppdrag hos Kommuninvest i Örebro. Här får du möjlighet att bidra till samhällsnytta, samtidigt som du får vara med och sänka svenska kommuners och regioners lånekostnader.

Har du erfarenhet av löpande redovisning och är du dessutom tillgänglig snarast möjligt? Bra! Då kan du vara den redovisningsekonomen vi behöver för detta uppdrag. Uppdraget kommer att pågå till slutet av januari 2022, men för rätt person kan detta konsultuppdrag övergå i anställning hos Kommuninvest.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som konsult för uppdrag hos Kommuninvest erbjuds du en möjlighet att få jobba på arbetsplats som tycker att det är viktigt att man som medarbetare ska kunna kombinera sitt arbete med fritid och familjeliv. Kommuninvests medarbetare är kompetenta och utvecklingsinriktade och uppmuntras till intern rörlighet.

För rätt person kan detta konsultuppdrag övergå i anställning hos Kommuninvest.

Kommuninvest bidrar till Sveriges utveckling med en lika fantastisk som enkel idé: Fler kommuner får bättre lånevillkor tillsammans, än var och en för sig. Sedan 1986 har idén bidragit till att sänka svenska kommuners lånekostnader med miljardbelopp. På Kommuninvest finns det drygt 100 personer som tror på det de gör, har en balansomslutning på över 400 miljarder, har Sveriges kommuner och regioner som uppdragsgivare och världen som arbetsplats.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som konsult hos Kommuninvest kommer dina framtida arbetsuppgifter bland annat att vara: 

  • Löpande bokföring
  • Hantera flödet av leverantörsfakturor via Palette
  • Hantera skattedeklarationer
  • Avstämning av balanskonton
  • Ta fram daglig räntenettorapport
  • Koncernelimineringar
  • Bokslut
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Hos Kommuninvest tillhör du redovisningsgruppen som består av fyra medarbetare, där hälften arbetar med finansiell redovisning och hälften arbetar med traditionell redovisning. Gruppen ingår i ekonomiavdelningen som har 22 medarbetare.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi letar efter dig som har relevant utbildning och flerårig erfarenhet av löpande redovisning.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och självständig. Det är viktigt att du visar engagemang och bidrar med din kunskap för att nå gruppmål och serva hela organisationen. Utöver detta ser vi gärna att du motiveras av att arbeta i en ständigt föränderlig verksamhet och att du inte räds åt att ta dig an nya utmaningar.

Lika viktigt som faktiska kunskaper och färdigheter är att du delar Kommuninvests värderingar och verkar för att sprida dem både internt och externt. Dessa värderingar visar sig till exempel i din attityd och är avgörande för ett prestigelöst samarbete och för att lyckas med kvalitet i alla moment och bidra till helheten. Du engagerar dig i vårt uppdrag och visar delaktighet. Du är tydlig när du kommunicerar och säkerställer att du förstått information som förmedlas till dig. För dig är det naturligt att dela med dig av din kunskap och hjälpa andra att hitta bättre arbetssätt. Hos Kommuninvest är samarbete, initiativförmåga och prestigelöst ansvarstagande de tre grundfundamenten för en framgångsrik organisation.

Kommuninvest

Kommuninvest

Vi bidrar till Sveriges utveckling med en lika fantastisk som enkel idé: Fler kommuner får bättre lånevillkor tillsammans, än var och en för sig. Sedan 1986 har idén bidragit till att sänka svenska kommuners lånekostnader med miljardbelopp. Vi är drygt 100 personer som tror på det vi gör, har en balansomslutning på över 400 miljarder, har Sveriges kommuner och regioner som uppdragsgivare och världen som arbetsplats.

Här finns de med examen, de med dubbelexamen, två doktorer i nationalekonomi och två doktorer i matematik men framförallt finns möjligheten att hela tiden utvecklas och bli bättre.

Med det ena benet i kommunsektorn och det andra i världens finansmarknader kan man lugnt säga att ingen dag är den andra lik på Kommuninvest.

Kommuninvest
Uppdragsgivare Kommuninvest
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-07-08
Eva Sahlin
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Eva Sahlin

0768-72 92 51

Räkna ut avståndet till jobbet

Drottninggatan 2, Örebro