TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom till modernt bolag i Stockholm

Brinner du för redovisning och vill vara en del av ett innovativt och modernt bolag? Läs mer här och välkommen med din ansökan!

Till vår kund söker vi en redovisningsekonom med start omgående för ett längre konsultuppdrag. Här får du möjlighet att jobba brett med många olika kontaktytor och bli en del av ett härligt och kompetent team där stöttning och hjälpsamhet är en självklarhet.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba på ett spännande bolag som växer och utvecklas. Du kommer jobba självständigt i din roll men har ett tätt samarbete med övriga i teamet och internt i organisationen. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten förväntas starta enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Vår kund har sina lokaler i Liljeholmen i Stockholm. Du får självklart ha semester i sommar men vi ser gärna att du kan jobba v. 30-32. Konsultuppdraget förväntas pågå till en bit in på hösten.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet av och känner dig trygg med redovisning. Du trivs i en roll med eget ansvar och där arbetssätt kan komma att förändras då bolaget ständigt utvecklas. Vidare ser vi att du har en god förmåga att arbeta strukturerat och noggrant. Eftersom du har många kontaktytor i rollen ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är kommunikativ. 

Alla lediga jobb