TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Redovisningsekonom

Vill du utvecklas i rollen som redovisningsekonom? Trivs du med att jobba i en spännande miljö inom ekonomi? Sök tjänsten idag!

Vill du arbeta på ett företag som präglas av positivitet, samarbete och utveckling? Trivs du med att jobba i en föränderlig miljö där du får vara med och påverka? Vi söker dig som vill fortsätta arbeta med kundreskontra samtidigt som du vill utvecklas mot redovisning. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här blir du en del av ett härligt team på 10 medarbetare där du får möjlighet att utvecklas i rollen som redovisningsekonom. I denna roll får du vara med och bidra till företagets pågående utvecklingsresa och arbetar på en plats som präglas av välkomnande stämning och förtroende för medarbetarna. Du erbjuds chansen att arbeta med intressanta arbetsuppgifter och i en komplex roll.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som redovisningsekonom kommer du jobba mer specifikt med stationsredovisning och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta hos vår kund på ett kontor beläget på Kungsholmen i Stockholm. Du blir en del av en grupp på 10 medarbetare där du rapporterar till gruppchefen för Lager och Anläggning. Tjänsten är på heltid med kontorstider och förväntas starta omgående. Detta är ett konsultuppdrag fram till december 2020.

VEM ÄR DU?

För att passa in i rollen som Redovisningsekonom ser vi att du har:

Alla lediga jobb