TNG
Regional Försäljningschef inom VA till Ahlsell

Regional Försäljningschef inom VA till Ahlsell

Driven regional Försäljningschef inom VA sökes till Ahlsell Syd

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-09-25
Tjänstebil Tjänstebil
Bonus Bonus
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
6 v semester 6 v semester
Lovisa Wang-Larsen
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Driven regional Försäljningschef inom VA sökes till Ahlsell Syd

Har du erfarenhet inom VA området antingen inom försäljning eller som arbetsledare/projektledare?
Då är du en intressant kandidat för oss! Som regional Försäljningschef ser vi att du är en handlingskraftig och stark kommunikatör som är van vid att jobba med klara målbilder och som vill vara med att lyfta Ahlsells satsning inom VA till nya nivåer. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Ahlsell blir du en del av en organisation med ett stort hjärta, engagemang och ett öppet och hjälpsamt arbetsklimat. Som regional Försäljningschef för VA får du en nyckelroll och en utvecklande roll med stor variation och eget ansvar. Du kommer att vara personalansvarig för 10 medarbetare, rapportera till regionchefen och ingå i regionens ledningsgrupp.

I din roll som regional Försäljningschef VA så kommer du att jobba tätt tillsammans med ditt team för bygga bra resultat och ta marknadsandelar. Ahlsell ser stor utvecklingspotential inom VA området och med din förmåga att förstå marknaden, kunden samt pitcha rätt lösning ser vi att du med din drivkraft kommer att bli avgörande för segmentets framgång. Givetvis har du även stora möjligheter att utvecklas!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Försäljningschef utvecklar du helheten i affären inom segment VA.
Med kunden i fokus driver du hela Ahlsells erbjudande mot kunder inom segmentet med mål att öka antalet kunder, omsättning och nettovinst. Till din hjälp har du ett antal kompetenta medarbetare i ditt team som med olika roller driver mot samma målbild.

  • Du leder en grupp vars huvuduppgift är att säkerställa att Ahlsell är det självklara valet av leverantör. Säljkåren ska på befintliga kunder driva försäljning av Ahlsells hela produktutbud, säkerställa lönsamhet och ha full kontroll på kundens affärspotential samt bevaka nya affärsmöjligheter.
  • Utifrån affärsplanen leder du det dagliga arbetet och säkerställer att aktivitetsplaner skapas och efterföljs så att de övergripande affärs- och aktivitetsmålen uppnås.
  • Du leder och coachar säljorganisationen att nå sina affärs- resultat och aktivitetsmål och du driver självklart försäljning mot egna kunder.
  • Ditt uppdrag är att utveckla verksamheten, hitta nya affärsmöjligheter, vägar till ökad affärsnytta för kund och naturligtvis utveckla affärsmässigheten och kompetensen i säljorganisationen. Allt i linje med vårt kundlöfte, att göra det enklare för våra kunder att vara proffs.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi ser gärna att du är placerad i Malmö eller Lund men det finns även möjlighet att vara placerad på någon av våra andra filialer i region Syd. 
Tjänstebil ingår. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som drivs av att se människor växa och utvecklas.

  • Du har erfarenhet av försäljning, älskar att göra affärer och uppskattar självklart resan mot målet vare sig det är att ta hem ett avtal eller långsiktigt utveckla kulturen i din organisation.
  • Du lyckas i din roll genom din förmåga att skapa förtroende, tillit, är en god lyssnare, uppfattar signaler i omgivningen och tar beslut i nuet.
  • Du är en duktig ledare, inspiratör och kommunikatör och skapar förtroende i det personliga mötet och har förmågan att engagera din omgivning.
  • Du är gillar att arbeta självständigt, strukturerat och resultatorienterat för att nå uppsatta mål och analyserar situationer, förstår problem och ser lösningar i form av konkreta aktiviteter.
Ahlsell

Ahlsell

Ahlsells unika kunderbjudande ger professionella användare tillgång till ett omfattande utbud av produkter och relaterade tjänster inom vatten & avlopp, värme & sanitet, ventilation, isolering, el, kyl, bygg, verktyg samt förnödenheter och personlig skyddsutrustning.

Vi omsätter drygt 24 miljarder SEK och finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland och Polen. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Med drygt 5000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Arbetsgivare Ahlsell
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-09-25
Lovisa Wang-Larsen
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Lovisa Wang-Larsen

0708-888 411

Räkna ut avståndet till jobbet

Höjdrodergatan 28, Malmö