TNG
Regionchef till Estrella i Stockholm

Regionchef till Estrella i Stockholm

Är du bäst på försäljning, ledarskap och FMCG? Sök ett spännande jobb som regionchef till Estrella i Stockholm!

Arbetsgivare Estrella AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-09-08
6 v semester 6 v semester
Tjänstebil Tjänstebil
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Martin Andersson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Är du bäst på försäljning, ledarskap och FMCG? Sök ett spännande jobb som regionchef till Estrella i Stockholm!

Som regionchef hos Estrella får du använda ditt ledarskap, affärssinne och förmåga att coacha och utveckla säljarna i regionen. Du får en viktig roll med ett strategiskt och operativt ansvar för att skapa förutsättningar för lönsam tillväxt för Estrella och våra kunder inom FMCG.

Vi har två regioner som arbetar för att nå våra gemensamma mål. Vi arbetar mycket med ständig utveckling där Best practice är ett ledord. Vi vinner tillsammans och för oss är det naturligt att dela med sig av sina framgångsfaktorer. Denna tjänst passar dig som vill ha en resande roll med huvudplacering i Stockholm, där du självständigt driver ditt dagliga arbete, och ser detta som en förmån! Välkommen till Estrella.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken inom snacks. Vi erbjuder en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Här får du möjligheten att jobba med ett av Sveriges starkaste varumärke. Du kommer bland annat att få:

 • Ett stort utrymme för egen påverkan i en utmanande chefsroll
 • En arbetsplats med högt medarbetarindex och drivna kollegor
 • En innovativ och bred produktportfölj inom FMCG
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Här skall du skapa förutsättningar för lönsam tillväxt för Estrella och våra kunder. Detta genom att coacha och utveckla säljarna på regionen. Du driver en kommersiell kultur i säljkåren genom att sätta och följa upp säljarnas individuella målsättningarna.

 • Coacha och utveckla säljarna till att nå sina mål genom best practice
 • Regelbundna samresor med säljarna veckovis
 • Att leva och förmedla våra ledstjärnor i organisationen
 • Årliga medarbetarsamtal, lönesamtal och rekrytering av nya säljare
 • Anordna och hålla i regionala konferenser
 • Ansvara för 5-6 butiker för att på detta sätt upprätthålla sin kunskap om säljarens vardag
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Regionen sträcker sig från Mälardalen upp till Norrland vilket kräver en del övernattningar, troligtvis 20-30 per år. Du har ditt team av säljare som består av 11-12 personer och vårt huvudkontor ligger i Göteborg.

Du rapporterar till försäljningschef och har dagligen kontakter och relationer med b.la. säljkoordinator, Key Account Managers och vår marknadsavdelning. Du utgår dagligen hemifrån och vi ser gärna att du har närhet till Arlanda flygplats då en del resor utgår där ifrån. Tjänsten är en tillsvidareanställning med förväntat tillträde jan 2020.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är resultatorienterad och lösningsfokuserad då du kommer att ha ett övergripande ansvarar för att din region uppnår verksamhetens mål. Du driver ett eget starkt ledarskap där du är en naturlig ledare med erfarenhet av att bygga team, ge feedback och har stor empati. Vi ser att du har lång säljerfarenhet med dokumenterad framgång. 

Som person är du en genomförare som har ett starkt inre driv. Du är trygg i dig själv och kan agera på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du utvecklar andra genom delegering, coachning och främjar andras yrkesmässiga och personliga utveckling. Då resor förekommer i tjänsten är det ett krav att du har B-körkort.

Kvalifikationer

 • Flerårig erfarenhet av försäljning inom FMCG
 • God förmåga i att utrycka sig i tal och skrift
 • God kunskap i att leda, coacha och förstå andra människor
 • God kunskap i office paketet

 

Vi har fem ledstjärnor som belyser våra gemensamma värderingar: Omtanke – Initiativkraft – Gemenskap – Kundnytta – Smakglädje.

Estrella AB

Estrella AB

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks.
Idag omsätter Estrella AB närmare 1 miljard och har 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad.
Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. -Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare?
Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Estrella AB
Arbetsgivare Estrella AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-09-08
Martin Andersson
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Centralplan, Stockholm