TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Regionchef till Estrella i Stockholm

Är du bäst på försäljning, ledarskap och FMCG? Sök ett spännande jobb som regionchef till Estrella i Stockholm!

Som regionchef hos Estrella får du använda ditt ledarskap, affärssinne och förmåga att coacha och utveckla säljarna i regionen. Du får en viktig roll med ett strategiskt och operativt ansvar för att skapa förutsättningar för lönsam tillväxt för Estrella och våra kunder inom FMCG.

Vi har två regioner som arbetar för att nå våra gemensamma mål. Vi arbetar mycket med ständig utveckling där Best practice är ett ledord. Vi vinner tillsammans och för oss är det naturligt att dela med sig av sina framgångsfaktorer. Denna tjänst passar dig som vill ha en resande roll med huvudplacering i Stockholm, där du självständigt driver ditt dagliga arbete, och ser detta som en förmån! Välkommen till Estrella.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Estrella är ett av Sveriges allra mest kända varumärken inom snacks. Vi erbjuder en arbetsplats full av motiverade och engagerade medarbetare som brinner för en och samma sak: att ge folk en oförglömlig smakupplevelse. Här får du möjligheten att jobba med ett av Sveriges starkaste varumärke. Du kommer bland annat att få:

6 v semester
6 v semester
Tjänstebil
Tjänstebil
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Här skall du skapa förutsättningar för lönsam tillväxt för Estrella och våra kunder. Detta genom att coacha och utveckla säljarna på regionen. Du driver en kommersiell kultur i säljkåren genom att sätta och följa upp säljarnas individuella målsättningarna.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Regionen sträcker sig från Mälardalen upp till Norrland vilket kräver en del övernattningar, troligtvis 20-30 per år. Du har ditt team av säljare som består av 11-12 personer och vårt huvudkontor ligger i Göteborg.

Du rapporterar till försäljningschef och har dagligen kontakter och relationer med b.la. säljkoordinator, Key Account Managers och vår marknadsavdelning. Du utgår dagligen hemifrån och vi ser gärna att du har närhet till Arlanda flygplats då en del resor utgår där ifrån. Tjänsten är en tillsvidareanställning med förväntat tillträde jan 2020.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är resultatorienterad och lösningsfokuserad då du kommer att ha ett övergripande ansvarar för att din region uppnår verksamhetens mål. Du driver ett eget starkt ledarskap där du är en naturlig ledare med erfarenhet av att bygga team, ge feedback och har stor empati. Vi ser att du har lång säljerfarenhet med dokumenterad framgång. 

Som person är du en genomförare som har ett starkt inre driv. Du är trygg i dig själv och kan agera på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet. Du utvecklar andra genom delegering, coachning och främjar andras yrkesmässiga och personliga utveckling. Då resor förekommer i tjänsten är det ett krav att du har B-körkort.

Kvalifikationer

 

Vi har fem ledstjärnor som belyser våra gemensamma värderingar: Omtanke – Initiativkraft – Gemenskap – Kundnytta – Smakglädje.

Alla lediga jobb