TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Regionchef till TNG i Örebro

Vill du vara regionchef för TNG Örebro och arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering, på riktigt? Välkommen!

På TNG är vi stolta över att arbeta med fördomsfri kompetensbaserad rekrytering och bemanning. På riktigt.

Vår uppskattade regionchef i Örebro går nu vidare till andra uppgifter inom TNG och nu finns chansen för dig att ta vid och fortsätta driva detta blomstrande team. Är du en affärsdriven ledare som sätter fakta framför magkänsla och fördomar? Brinner du för att se till att affärer och medarbetare utvecklas. Då vill vi gärna se din ansökan!

Du kommer vara operativt drivande i regionens försäljning och rekryteringsprocesser samtidigt som du är en engagerad ledare som stöttar teamet som består av seniora rekryterare/ konsultchef.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett företag med starka värderingar, erfarna ledare, ett magiskt kunderbjudande och starkt engagerade och kompetenta medarbetare som arbetar med det modernaste inom fördomsfri kompetensbaserad rekrytering. I vår företagskultur är innovation vardag och dina insatser oerhört viktiga.

Du kommer bland annat att mötas av; 

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I din roll som regionchef ansvarar du för;

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kan förvänta dig en rivstart, där du direkt kommer vara delaktig i det dagliga arbetet och får användning av dina tidigare kunskaper. Parallellt blir du introducerad i det som är TNG-specifikt, som vår rekryteringsmetodik, vår säljmetodik och vår transparenta kandidatprocess. Introduktionen är individanpassad efter dina förkunskaper.

Rollen ställer krav på att du självständigt driver dina ansvarsområden som försäljning,  ev rekryteringsprocesser och att leda gruppen. Du kommer styra och prioritera din tid på ett optimalt sätt för att nå maximalt resultat. Du ingår i en högpresterande ledningsgrupp och kommer leda ett högpresterande och seniort team i din region. Vi jobbar tätt ihop, delar på ansvaret och ser till att med fokus på kompetens göra våra kunder och kandidater nöjda. Detta gör vi i centrala lokaler i Örebro. Visst resande, framförallt till Stockholm, ingår i ledningsgruppsarbetet.

VEM ÄR DU?

För att bli framgångsrik i rollen krävs att du är en kunnig och meriterad ledare som brinner för att motivera dina medarbetare att nå nya framgångar. Du drivs av att se till att saker händer, och är mån om att även bidra operativt i regionens arbete med försäljning och leverans. Viktigt är också att du vill fortsätta utveckla både dig själv och vår verksamhet, då ständig utveckling och innovation är vardagsmat hos oss på TNG.

Mycket goda meriter från tjänsteförsäljning, bra kontaktnät i Örebroregionen är ett plus. Erfarenhet av rekryteringsbranschen är inget krav, men du måste ha kunskap i att själv ha arbetat med rekrytering och gärna erfarenhet av ledningsgruppsarbete.

Alla lediga jobb