TNG
Registrator 50% till Älvstranden i Göteborg

Registrator 50% till Älvstranden i Göteborg

Vill du jobba som Registrator på 50% i ett spännande stadsutvecklingsbolag?

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-11-07
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Sandra Eriksson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Vill du jobba som Registrator på 50% i ett spännande stadsutvecklingsbolag?

Är du en kvalificerad och nytänkande registrator? Nu söker vi dig som vill jobba 50% hos Älvstranden Utveckling, Göteborgs mest spännande utvecklingsbolag! Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och beräknas pågå till januari 2020, eventuellt längre.

Älvstranden Utveckling är ett kommunalt bolag med uppdrag att förverkliga Vision Älvstaden – Nordens största och mest spännande stadsutvecklings-projekt i modern tid. Älvstaden ska utvecklas till en inkluderande, grön och dynamisk innerstad präglad av mångfald med en stor variation av verksamheter, bostäder, mötesplatser och uttryck.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i ett attraktivt bolag inom stadsutveckling med en vision att skapa stadsdelar med hållbarhetstänk i fokus. Verksamheten samverkar med andra aktörer inom stadsutveckling, både offentliga och privata, vilket gör informationsflödet komplext och utmanande. Det är här din kompetens inom dokumenthantering kommer in. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Registrator
  • Koordinera begäran om utlämnande av allmän handling
  • Avtalshantering och registrering i avtalsdatabas
  • Ansvara för hantering av bolagets förvaltningsbrevlåda
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som registrator kommer du att både utveckla och förvalta bolagets dokumenthantering. Du säkerställer efterlevnad av lagstiftningen för allmänna handlingar. Du hanterar utlämnande av allmän handling och behöver därför ha goda kunskaper om Offentlighets- och sekretesslagen.

Avdelningen Strategisk verksamhetsstyrning består av 13 specialister inom verksamhetsplanering och -uppföljning, styrelsekoordinering, verksamhetsutveckling, IT, upphandling, internkontroll, säkerhet, reception, VD-support, arkiv- och dokumenthantering. Du får ingå i en tight grupp med god stämning och korta beslutsvägar. Här kommer du att trivas!

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet inom registrering, diarieföring och utlämnande av allmän handling. Du har ett dokumenthanteringsintresse, och är väl förtrogen med de regelverk som finns inom området. Du har god kunskap om vad det innebär att arbeta i offentlig verksamhet. Du har god systemvana och arbetar obehindrat i MS Office.

Dina personliga egenskaper kommer vi att värdera högt. Med tanke på arbetsuppgifternas art söker vi dig som är strukturerad och proaktiv i ditt sätt att arbeta. Du har hög integritet, trivs med ordning och reda och sätter stolthet i din noggrannhet! Eftersom du har många kontaktytor, både internt och externt, behöver du vara serviceinriktad och trivas att samarbeta med andra. 

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal och som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-11-07
Sandra Eriksson
Du vet väl om att vi jobbar helt med fördomsfri rekrytering?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sandra Eriksson

031-761 22 27

Räkna ut avståndet till jobbet

Lindholmsallén 10 Göteborg