TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryteringsassistent, deltid för uppdrag i Malmö

Uppdrag som rekryteringsassistent på deltid för dig som är student eller har annan parallell sysselsättning!

Till vår kund i Malmö söker vi en rekryteringsassistent med en maxarbetstid på 16h per vecka som har utrymme för att avlasta vår kunds HR-avdelning med administration kring rekrytering. Behovet är med start 1 november och uppdraget förväntas pågå till december 2021.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Detta är ett perfekt jobb för dig som vill lära dig mer om rekrytering och operativt HR-arbete i en administrativ och serviceinriktad roll. Då detta är ett konsultuppdrag via TNG arbetar du tryggt med kollektivavtal, försäkringar och självklart friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en konsult med annan sysselsättning som söker deltidsjobb där du max 16h per vecka ska arbeta med att stötta vår kunds rekryteringsavdelning och chefer med hela eller delar av rekryteringsprocessen. 
Du kommer bland annat att jobba med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget innebär en timanställning på TNG med uppdrag hos en av våra kunder i centrala Malmö.

VEM ÄR DU?

Som rekryteringsassistent måste du vara en god administratör med hög servicegrad. Du bör ha arbetat i en administrativ eller assisterande roll tidigare samtidigt som du behöver ha kunskap om hur en rekrytering ska genomföras, från studier eller tidigare erfarenhet. Det är meriterande om du har (eller just nu genomför) en eftergymnasial utbildning inom personal, HR eller motsvarande.

Vi ser att du är en lagspelare och ha ett stort intresse för människor. Du är även självständig, noggrann, effektiv och utåtriktad.

Utifrån uppdragets omfattning i timmar och varaktighet passar jobbet bra för dig som är student eller dig som av andra skäl har intresse för ett kortare uppdrag på deltid och är flexibel med arbetstider på dagtid. 

Alla lediga jobb