TNG
Rekryterare till ett vikariat på TNG

Rekryterare till ett vikariat på TNG

Vi på TNG Stockholm söker en ny kollega som vill jobba vidare på att utveckla vår fördomsfria rekryteringsprocess.

Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-25
6 v semester 6 v semester
Ny Teknik Ny Teknik
Flexibel arbetsplats Flexibel arbetsplats
Flextid Flextid
Sinisa Strbac
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sinisa Strbac

0704912198

Vi på TNG Stockholm söker en ny kollega som vill jobba vidare på att utveckla vår fördomsfria rekryteringsprocess.

Vi söker dig som vill jobba med kandidatattraktion och personbedömning på TNG i Stockholm. Dessutom får du lära dig hur man bygger en strukturerad, fördomsfri, kompetensbaserad och digital rekryteringsprocess.
Vi befinner oss i ett starkt läge där efterfrågan från våra kunder fortsätter vara stark, samtidigt som vi bland annat ska utveckla världens första rekryterarrobot.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

TNG är ett rekryteringsföretag med starka värderingar, ett magiskt kunderbjudande och en kultur där innovation är vardag. Vi jobbar med fördomsfri rekrytering, helt enkelt. Du får chansen att lära dig rekryteringsprocessens alla moment, från kravprofilsutformning till att ringa på referenser och skicka information inför avtalsskrivning.

Du kommer att tillhöra en grupp av rekryterare vars uppgift är att lösa uppdrag inom både bemanning och rekrytering. Teamet jobbar ihop, delar på ansvaret och ser till att rätt kandidat med rätt potential blir vald för rätt tjänst och rätt kund. Fördomsfritt.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som rekryterare på TNG ingår du i ett team av flertal rekryterare som tillsammans delar erfarenhet och utmaningar. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer att vara

  • Skapa och publicera annonser
  • Söka efter kandidater i interna samt externa nätverk
  • Kompetensbaserade intervjuer via telefon
  • Kompetensbaserade, personliga, djupintervjuer
  • Säkerställa och upprätthålla en god kontakt med våra kandidater
  • Kvalitetssäkring av kandidater (bl.a. referenstagning)

Du kommer att arbeta med tillsättning av både bemannings- och rekryteringsuppdrag, oftast flertal samtidigt. Dagligen kommer du att samarbeta med rekryteringskonsulter, konsultchefer och vår säljorganisation. 

Allt eftersom du skaffar dig kunskap och erfarenhet kommer din vardag att fyllas med fler kvalificerade arbetsuppgifter/ansvarsområden.

Du förväntas ta aktiv roll i utvecklingen av TNGs interna processer, vårt kunderbjudande och vår kandidathantering i syfte att öka upplevelse och kvalitet.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett team i Stockholm som arbetar tätt tillsammans och det finns gemensamma supportfunktioner även inom marknad, försäljning, HR och administration. Dessutom har vi löpande kunskapsutbyte med andra rekryterare i övriga landet. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm.

Tjänsten är på heltid, med start omgående. Vi tillämpar flexibla arbetstider, oftast mellan 8 och 17. Vi ser detta som möjlig start till ett långt och givande samarbete, men vill starta med ett konsultuppdrag på 6 månader.  

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som kan på ett konkret sätt beskriva ditt intresse för rekrytering. 

Vi vill att du kan uppvisa arbetslivserfarenhet där kundservice, försäljning och administration förekommer. Har du arbetat med rekrytering tidigare är ett stort plus. Då du arbetar mot den svenska marknaden är det viktigt att du talar och skriver flytande svenska, samt har goda kunskaper i engelska.

Det viktigaste är att du är tålmodig, driven och motiverad av utvecklas. Du är en orädd person som trivs med att prata med många olika kandidater. Vidare har du förmågan att på ett övertygande men ödmjukt sätt fånga kandidaternas intresse för våra kunder och de roller vi rekryterar.

TNGs företagskultur bygger på öppenhet och stort personligt engagemang, vilket bör stämma med dina värderingar för att du ska trivas hos oss. Som person stimuleras du av att bygga långsiktiga relationer och du är en god kommunikatör. Du trivs med att arbeta med ett tydligt fokus på resultat och har en hög affärsmässighet. Du sätter kandidaterna, konsulterna och kunden i första hand och gillar att arbeta i ett högt tempo.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är det bemannings- och rekryteringsföretag som ser bortom det uppenbara genom att rekrytera fördomsfritt. Det bidrar till ökad mångfald och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Allt fler företag uppskattar vad vi gör och vi växer lönsamt. Som medarbetare på TNG kommer du jobba i en värderingsstyrd och prestigelös organisation där du varje dag bidra till en hållbar arbetsmarknad. Tillsammans driver vi vår affär framåt i en miljö där ditt arbete dagligen uppskattas av engagerade kollegor. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar på många andra orter runt om i Sverige.

TNG Group AB
Arbetsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-25
Sinisa Strbac
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Sinisa Strbac

0704912198

Räkna ut avståndet till jobbet

Västra Järnvägsgatan 15