TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryteringskonsult till företag i Stockholm

Driven och etablerad rekryteringskonsult sökes till kund i Stockholm.

Är du en driven och etablerad rekryteringskonsult som vill arbeta med rekrytering av specialisttjänster? Nu söker vi dig som vill vara med och fortsätta utveckla en framgångsrik search- och rekryteringskonsultverksamhet. Du kommer främst att arbeta inom området supply chain management. Låter det intressant? Läs mer nedan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund i Stockholm erbjuder dig en viktig och utvecklande roll i ett tillväxtföretag med en tydlig position på marknaden. Här får du möjligheten att arbeta i en dynamisk och spännande miljö med nära och snabba beslutsvägar och där tempot är högt. Vi erbjuder dig en arbetsplats där du får användning av din affärsmässiga sida samt möjligheten att hjälpa människor i deras karriärval.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som rekryteringskonsult kommer du arbeta med search och urval av rätt kandidater och konsulter, främst inom specialistområdet supply chain management.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer det ingå att du:


Utöver detta så kommer även andra administrativa arbetsuppgifter att ingå.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I din kommande roll så kommer du arbeta tillsammans med sju personer, alla med olika roller och ansvar. Du sitter i fina kontorslokaler och dina arbetstider är kontorstider. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag, men det finns goda möjligheter till övertag hos kund.

För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i denna roll och trivas har du en mycket väl utvecklad förmåga gällande kompetens- och personlighetsbedömning och ett driv och engagemang utöver det vanliga. 

Ett krav för denna roll är tidigare erfarenhet av arbete inom konsultverksamhet, bemanning, rekrytering och/eller search. Du bör ha en god erfarenhet av hur man skriver jobbannonser etc. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vidare är du kommunikativ, snabbtänkt, lyhörd, kreativ och van vid att jobba i ett mycket högt tempo med flera parallella uppgifter. Du har ett starkt driv och vilja att nå dina mål. Vi ser gärna att du trivs i en relationsskapande arbetsmiljö och tycker att dynamiken mellan det personliga och affärsmässiga inte bara är spännande utan också förutsättningsskapande.

Alla lediga jobb