TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Rekryterare / Researcher till byggbolag, Stockholm

Stort byggbolag söker rekryterare / researcher till HR och rekryteringsgruppen i Stockholm. Läs mer och sök redan idag!

Som rekryterare och researcher till rekryteringsgruppen på HR inom ett stort internationellt byggbolag i Stockholm kommer du få chansen att arbeta i ett viktigt och roligt uppdrag. Rollen innefattar att hitta nya medarbetare till en Kommersiell Husbyggnadsregion i Stockholm med många spännande projekt. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som rekryterare och researcher kommer du att få bidra med din tidigare erfarenhet i det fortsatta arbetet med att attrahera, rekrytera, utveckla och behålla de bästa medarbetarna inom företaget. Din vardag påminner om detektivens – du kartlägger marknader, branscher och nätverk i jakten på nya potentiella medarbetare. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

En central del i rollen är att bygga och underhålla relationer och utöver det proaktivt arbeta med att hitta nya kandidater.

Förutom det innehåller rollen även mer traditionella arbetsuppgifter inom rekrytering så som:

• Kravprofilsarbete
• Utformning och publicering av annonser internt och externt
• Urval
• Telefonintervjuer
• Genomförande och djupintervjuer
• Referenstagning

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rekryteringsgruppen är en specialistfunktion inom byggbolagets HR-avdelning i Sverige. Teamet består av gruppchef, teamledare, rekryterare, researchers och assistenter. Tjänsten är placerad i ljusa och fräscha lokaler vid huvudkontoret på Kungsholmen i Stockholm med närhet till goda kommunikationer och service. Resor kan förekomma i tjänsten och uppdraget är tänkt att starta 1 oktober och löpa 6 månader.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning eller liknande erfarenhet av självständigt och proaktivt arbete som rekryteringsspecialist eller researcher (ex. sökning/search i LinkedIn, CV-databaser och via andra sociala kanaler). För rollen är det även meriterande med erfarenhet av genomförande av personlighets- och färdighetstester.

Som person har du ett stort servicefokus samt har lätt att skapa förtroende och bygga goda relationer då rollen innebär många interna och externa kontaktytor. Vi tror också att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete samt att du är bra på att prioritera, då du kommer att ha många olika typer av uppdrag på gång parallellt.

Alla lediga jobb