TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Relationsskapande säljare på finska till Netigate

Vi rekryterar en Customer Relations Manager till Netigate i Stockholm att jobba med försäljning mot Finland och Sverige. Sök här!

Vill du vara del av Netigates fortsatta resa där du kommer få jobba nära dina företagskunder inom olika branscher på den finska och svenska marknaden? Du kommer bli en del av ett härligt, ambitiöst och internationellt säljteam i en organisation med högt i tak där du får bidra med din kompetens inom försäljning för bolagets fortsatta utveckling. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Customer Relations Manager på Netigate får du möjligheten att jobba på ett företag i snabb tillväxtfas tillsammans med ett sammansvetsat gäng som dedikerat jobbar mot samma mål. Hos Netigate får du jobba med en konkurrenskraftig produkt inom kund-, medarbetar- och marknadsundersökningar med spännande kunder i Finland och Sverige. Du kommer få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll och karriär i ett framåttänkande och Gasell-vinnande företag! 

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Centralt kontor
Centralt kontor

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Customer Relations Manager till Netigate kommer du att ansvara för, utveckla och underhålla din egna kundportfölj. Det kommer bland annat innebära:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Jobbet som Customer Relations Manager förväntas starta efter överenskommelse, men relativt omgående, och du kommer bli del av ett härligt säljteam. Netigate sitter i nyrenoverade och fräscha lokaler, där även personalens hundar är välkomna. Kontoret ligger i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen söker vi dig som: 

Alla lediga jobb