TNG
Relationsskapande Teamleader till ActiWay

Relationsskapande Teamleader till ActiWay

Tycker du om att jobba med relationsskapande försäljning och vill göra skillnad för både Actiway och deras leverantörer? Sök nu!

Arbetsgivare ActiWay
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2019-05-18
Friskvård Friskvård
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
6 v semester 6 v semester
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Amanda Karlsson
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Tycker du om att jobba med relationsskapande försäljning och vill göra skillnad för både Actiway och deras leverantörer? Sök nu!

ActiWay är ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en innovativ digital produkt för hantering av friskvårdsbidrag och andra hälsoförmåner. Trivs du i en roll där du får bygga goda och långsiktiga relationer? Drivs du av att skapa ett nära samarbete med friskvårdsleverantörer som både får dem och ActiWay att utvecklas? Gillar du att driva projekt och coacha andra? Perfekt! ActiWay söker nu en teamleader till sina leverantörsrekryterare för att bredda sitt nätverk med leverantörer av friskvård. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Actiway erbjuder en lösning för att man smidig ska kunna utnyttja sitt friskvårdsbidrag och andra hälsoförmåner. På samma sätt skapar detta en smidig lösning för leverantörer av friskvård att sprida sitt erbjudande. Som teamleader kommer du att få en varierande roll där du blir en nyckelperson för ActiWays framtida utveckling av friskvårdsleverantörer. Här blir du teamleader för ett team på tre stycken medarbetare som jobbar med att bygga ett nätverk med leverantörer och få dem att förstå hur dem kan växa som aktör genom att vara anslutna till ActiWay. Du kommer att coacha dina medarbetare i flera olika projekt och kampanjer, samtidigt som du aktivt kommer att arbeta med att själv utveckla och bearbeta nätverket av leverantörer, befintliga som nya.

På ActiWay blir du en del av ett positivt gäng som står för familjär stämning, i ett innovativt företag, där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. Tjänsten är placerad i mycket trevliga lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I denna roll kommer du att ha flera olika ansvarsområden som kommer att variera i omfattning, detta kommer att innebära:

  • Via telefon och mail kartlägga och söka upp nya friskvårdsleverantörer för att informera om ActiWays tjänst och få dem att ansluta sig
  • Utveckla och bearbeta befintliga leverantörer för att skapa ett partnerskap på lång sikt
  • Vara delaktig och leda olika kampanjer som genomförs i syfte att ansluta fler leverantörer
  • Teamleaderansvar där du coachar och leda medarbetare i flertalet projekt
  • Administrera, granska och godkänna nya förmånsleverantörer i CRM-systemet Lime
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ActiWay är ett företag i ständig tillväxt och består idag av en grupp på ca 15 medarbetare. Tjänsten är på heltid med arbetstider måndag till fredag kl. 8.00-17.00 med möjlighet till flextid. Tänkt start snarast möjligt enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av uppsökande verksamhet och trivs att arbeta med telefonen som främsta arbetsredskap. Du ser det som en spännande utmaning att aktivt kontakta potentiella leverantörer, nätverka och presentera ActiWays tjänst för att få dem att ansluta sig till ActiWay. Då du kommer att leda flertalet projekt och medarbetare ser vi gärna att du har någon tidigare erfarenhet av projektledning. Du tycker det är kul att coacha andra och driva på arbetet även om det stundvis skulle vara motigt.

Tidigare erfarenhet av administration och kundkontakt via telefon samt god insikt i att arbeta i CRM system är meriterande. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har god vana av att kommunicera via telefon och mail. Då tjänsten innebär många kontaktytor är det också av stor vikt att du är serviceinriktad och relationsbyggande. Som person är du prestigelös, målfokuserad och har en förmåga att anpassa ditt bemötande då du kommer att ha kontakt med flera olika bemötande. Det viktigaste är att du har drivet och viljan att lära nytt, vi lägger därför stor lämplighet vid rätt personliga egenskaper.

ActiWay

ActiWay

ActiWay är en digital hälsoportal som gör det enkelt för arbetsgivare att erbjuda och administrera hälsoförmåner till sina anställda. Med ActiWay sparar arbetsgivaren mycket tid och pengar och får en tydlig överblick över den allmänna hälsan på arbetsplatsen – som vi kan se ökar – efter ett införande av ActiWay. ActiWay är i ständig tillväxt sedan starten 2005. Idag har ActiWay drygt 300 kunder med över 250 000 användare och 7000 hälsoleverantörer är kopplade till portalen. På kontoret, som är beläget nära Odenplan i Stockholm, arbetar 16 personer som alla är med och bidrar till kontorets sällsynt trevliga stämning. Det finns ett tydligt ledarskap, trygga förmåner och med ActiWays ständiga tillväxt är utvecklingsmöjligheterna stora och arbetsuppgifterna varierande och utmanade.

Arbetsgivare ActiWay
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-05-18
Amanda Karlsson
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Amanda Karlsson

073-153 61 74

Räkna ut avståndet till jobbet

Ymergatan 14, Stockholm