TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Riskadministratör till Aspia Stockholm

Gillar du analys och administration? Vi söker en Riskadministratör till Aspia i centrala Stockholm! Välkommen med din ansökan!

Har du tidigare erfarenhet av administration och vill du fortsätta utvecklas inom det? Är du intresserad av ekonomi och vill djupdyka i området kring företagsstrukturer? Aspia i centrala Stockholm söker förstärkning till teamet inom Riskhantering! Sök rollen som Riskadministratör redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Riskadministratör hos Aspia jobbar du på ett nybildat och marknadsledande företag inom redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Du ingår i ett prestigelös team om 15 personer där samarbete liksom självständigt arbete är lika viktigt.

Aspia är i början på en förändringsresa och nu har du stora möjligheter att både påverka och komma med förbättringsförslag. Under resans gång kommer du som är intresserad kunna engagera dig i t.ex. automatiseringsprojekt. På Aspia är man mån om personalen och anordnar diverse sociala aktiviteter för att ytterligare stärka gemenskapen. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Riskadministratör är du en viktig resurs i arbetet och utför bakgrundskontroller på Aspias företagskunder. Detta är en administrativ och till viss del analytisk roll där du i korta drag kommer att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett konsultuppdrag på 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering, via bemanningsföretaget TNG, där du kommer arbeta som konsult. Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart rätt person är på plats.  Aspia sitter i fräscha och trevliga lokaler i centrala Stockholm nära St.Eriksplan och allmänna kommunikationsmedel.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett intresse för administrativt arbete inom ekonomi där noggrannhet och analytisk förmåga väger tungt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av en liknande administrativ roll. Det är viktigt att du har förståelse för vikten av efterlevnad av regelverk och riktlinjer samt har ett strukturerat arbetssätt. Vidare ser vi gärna att du är självgående och trivs med eget ansvar.

För denna tjänst är det ett krav att du kan kommunicera flytande på svenska både muntligt och skriftligt.

Alla lediga jobb