TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säkerhetschef till Arriva Sverige AB

Nu söker Arriva Sverige en Säkerhetschef till Lokaltrafiken i Stockholm.

Som Säkerhetschef på Arriva får du stora möjligheter att påverka verksamheten när det gäller trafiksäkerhet. Vi har korta beslutsvägar och dina förslag till utveckling och förbättring kommer att väga tungt.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Arriva är ett värderingsstyrt företag med stora ambitioner att växa de kommande åren. Du kommer till ett bolag som satsar på sin personal samtidigt som de just nu investerar mycket resurser på nya system och förbättrade arbetsmetoder för att öka kvaliteten för resenärerna. Arriva har starka ägare i ryggen med uthållighet för stora verksamhetsförändringar. Lärande, utbildning och informationsutbyten/besök med företagsgruppens systerbolag ute i Europa kommer att vara inslag för att lära av best practice. Du kommer till ett internationellt bolag där möjlighet att arbeta med andra roller nationellt, liksom att arbeta i andra länder i Europa, också är en möjlighet på sikt.

6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Trafiksäkerhet för våra resenärer, medarbetare och intressenter är ett av våra viktigaste arbetsområde och ställer stora krav på alla som arbetar med detta. Som Säkerhetschef för lokaltrafiken i Stockholm så är ditt huvudsakliga ansvarsområde att utveckla och förvalta trafiksäkerhetsarbetet vid lokalbanorna (Tvärbanan, Saltsjöbanan och Roslagsbanan) samt inom vår bussverksamhet i Stockholm.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Säkerhetschefen rapporterar till Säkerhetsdirektören och samarbetar internt med ledningsgruppen för lokalbanorna (Tvärbanan, Saltsjöbanan och Roslagsbanan) samt arbetsledning och trafikledning för bussverksamheten i Stockholm tillsammans med Trygghetschefen som idag sitter i Bussverksamhetens ledningsgrupp. Externa kontakter är trafikförvaltningen, polis, räddningstjänst osv. Vid utredningsuppdrag kan samarbete ske med ett nationellt perspektiv.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom säkerhetsområdet och har ett stort engagemang för trafiksäkerhet. Har du arbetat inom järnvägssäkerhet samt utredningsarbete så är detta meriterande men inget absolut krav. Du ska ha lätt för att samarbeta, vara analytisk samtidigt som du har en bra förmåga att coacha chefer och medarbetare. I utvecklings- och förvaltningsarbetet av vår säkerhetsstyrning ingår även en hel del dokumentation och dokumentering så en viktig egenskap är en bra förmåga att uttrycka sig i skrift. Då vi ingår i en internationell koncern har du en god engelska förutom flytande svenska.

Alla lediga jobb