TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sales Engineer till Rohde & Schwarz i Göteborg

Är du ingenjör med starkt driv och intresse för försäljning inom elektronik och telekom? Rohde & Schwarz söker en Sales Engineer!

Vill du arbeta på ett innovativt och dynamiskt företag som är världsledande inom testlösningar för mobil kommunikation? Här får du med ett starkt driv och intresse för försäljning utveckla dina kunskaper inom Telekom, 5G och IOT teknologier.

För att lyckas i rollen har du en väl utvecklad teknisk förståelse och ett intresse av att skapa och utveckla goda kundrelationer i en internationell miljö. Rollen som Sales Engineer kommer du över tid kunna utforma efter dina egna talanger och intresseområden. Har du dessutom erfarenhet av, eller en strävan mot Automotive industrin finns det stora möjligheter för dig som kandidat!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En utvecklande och varierad tjänst i ett stabilt och välmående bolag med marknadsledande testlösningar som riktar sig mot en rad framtidsområden såsom 5G/6G, Internet of Things (IOT) och självkörande fordon. Du som har ett brinnande teknikintresse kommer också att uppskatta att jobba med lösningar som riktar sig mot kunder som jobbar inom teknikens absoluta framkant.

Vi erbjuder också förmåner som bonus, tjänstepension, friskvårdsbidrag samt teamstärkande aktiviteter.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Tjänstebil
Tjänstebil
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
6 v semester
6 v semester

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rohde & Schwarz är ett globalt företag, här i Sverige finns vi på tre orter med huvudkontor i södra Stockholm. Du utgår från det lokala kontoret i Göteborg och rapporterar till Sales Director Norden.

Till din hjälp har du applikationsingenjörer, andra försäljningsingenjörer, assistenter och administrativ personal. Det ingår mycket resor och du kommer därför att ha tjänstebil och ett antal resor förläggs årligen till vårt huvudkontor i München. Vi ser gärna att du tillträder tjänsten i början av 2021 så du får en bra start på det nya året.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har teknisk förståelse och en ingenjörsutbildning med inriktning elektroteknik. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från försäljning av elektronik och telekomlösningar, ett extra plus om du har erfarenhet av Automotive-sektorn. Du besitter förmågan och viljan att skapa och utveckla goda och långvariga kundrelationer, viktigt då vår säljcykel är från någon vecka upp till ett år. Du är förtroendeingivande och driven samt kan arbeta disciplinerat och resultatinriktat.

Du kommer i tjänsten att vara i kontakt med många kunder och kollegor på olika nivåer så det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är utåtriktad. Du har också ett positivt tankesätt samt behärskar engelska både muntligt och skriftligt då du dagligen ingår i förhandlingar. Rollen innebär mycket resande inom regionen så det är av stor vikt att du är driven, självständig och lösningsorienterad i ditt arbete för att du ska nå dina mål.

Alla lediga jobb