TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sales Manager till Suzuki Garphyttan

Resultatorienterad Sales Manager till framgångsrika Suzuki Garphyttan.

Är du säljinriktad och har en förmåga att utveckla kundrelationer. Bra, då kan du vara den vi söker! Nu har vi en intressant tjänst till en affärskritisk roll på växande Suzuki Garphyttan. Just nu befinner vi oss i en spännande förändringsfas och söker dig med starkt driv och resultatfokus, som brinner för att göra affärer och som förstår vikten av kundvård inom den tekniska marknaden. Du trivs som bäst i en utmanande och utvecklande miljö där du får påverka företagets verksamhet framåt!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du arbeta i en produktionsnära miljö i en framgångsrik global koncern med produktionsenheter i Sverige, Kina, USA, England och Mexiko samt ett försäljningskontor i Tyskland. Du får sälja produkter som används i flera av världens mest kända bilmärken.

I rollen får du samverka tätt tillsammans med andra funktioner inom företaget, som exempelvis kvalitets, utvecklings- och planeringsavdelningen. 

 

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Utbildnings&shybudget
Utbildnings­budget
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Sales Manager för siten i Garphyttan, kommer du ha det övergripande ansvaret för försäljningstillväxt, lönsamhet och vinst mot fabrikens kunder. Du har budgetansvar, tar fram försäljningsprognoser och arbetar själv som KAM mot ett antal nyckelkunder. Du har även ett personalansvar för fyra personer, varav två personer arbetar som tekniskt säljstöd och två som KAM. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Utöver att själv ha ett samordnings- och utvecklingsansvar för ett antal nyckelkunder är du nyfiken på ledarskapet. Du har hunnit arbeta ett antal år inom Sales & Marketing, troligtvis som Key Account Manager, och är nu redo att ta nästa kliv i din karriär. Du rapporterar till företagets Sales & Logistics Manager

Resande till våra kunder sker främst i Europa och du får räkna med 30-40 resdagar per år. 

VEM ÄR DU?

Som chef vill vi att du ska skapa maximala förutsättningar för dina säljare att kunna göra affärer. Vi söker dig som får teamet att förstå företagets strategi, som kan översätta strategin i praktisk handling och som ser till att säljarna når sina mål, men också att teamet hela tiden utvecklas och mår bra. Du är en god kommunikatör med en övertygande personlighet. Du är en utvecklare som hela tiden säkrar att det finns rätt kompetens inom teamet samt en strateg som sätter rätt prioriteringar, dessutom en skarp analytiker som upptäcker och korrigerar avvikelser i planen.

Du har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande och ett antal års erfarenhet inom försäljning. Det är meriterande om du har en bakgrund inom teknisk-sälj och/eller tidigare ledarskapserfarenhet. 

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Alla lediga jobb