TNG
Sales Manager till Suzuki Garphyttan

Sales Manager till Suzuki Garphyttan

Resultatorienterad Sales Manager till framgångsrika Suzuki Garphyttan.

Uppdragsgivare Suzuki Garphyttan
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-02
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Utbildnings&shybudget Utbildnings­budget
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Pär Johansson
Vi rekryterar vetenskapligt – fakta framför magkänsla helt enkelt.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Resultatorienterad Sales Manager till framgångsrika Suzuki Garphyttan.

Är du säljinriktad och har en förmåga att utveckla kundrelationer. Bra, då kan du vara den vi söker! Nu har vi en intressant tjänst till en affärskritisk roll på växande Suzuki Garphyttan. Just nu befinner vi oss i en spännande förändringsfas och söker dig med starkt driv och resultatfokus, som brinner för att göra affärer och som förstår vikten av kundvård inom den tekniska marknaden. Du trivs som bäst i en utmanande och utvecklande miljö där du får påverka företagets verksamhet framåt!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos oss får du arbeta i en produktionsnära miljö i en framgångsrik global koncern med produktionsenheter i Sverige, Kina, USA, England och Mexiko samt ett försäljningskontor i Tyskland. Du får sälja produkter som används i flera av världens mest kända bilmärken.

I rollen får du samverka tätt tillsammans med andra funktioner inom företaget, som exempelvis kvalitets, utvecklings- och planeringsavdelningen. 

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Sales Manager för siten i Garphyttan, kommer du ha det övergripande ansvaret för försäljningstillväxt, lönsamhet och vinst mot fabrikens kunder. Du har budgetansvar, tar fram försäljningsprognoser och arbetar själv som KAM mot ett antal nyckelkunder. Du har även ett personalansvar för fyra personer, varav två personer arbetar som tekniskt säljstöd och två som KAM. 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Utöver att själv ha ett samordnings- och utvecklingsansvar för ett antal nyckelkunder är du nyfiken på ledarskapet. Du har hunnit arbeta ett antal år inom Sales & Marketing, troligtvis som Key Account Manager, och är nu redo att ta nästa kliv i din karriär. Du rapporterar till företagets Sales & Logistics Manager

Resande till våra kunder sker främst i Europa och du får räkna med 30-40 resdagar per år. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Som chef vill vi att du ska skapa maximala förutsättningar för dina säljare att kunna göra affärer. Vi söker dig som får teamet att förstå företagets strategi, som kan översätta strategin i praktisk handling och som ser till att säljarna når sina mål, men också att teamet hela tiden utvecklas och mår bra. Du är en god kommunikatör med en övertygande personlighet. Du är en utvecklare som hela tiden säkrar att det finns rätt kompetens inom teamet samt en strateg som sätter rätt prioriteringar, dessutom en skarp analytiker som upptäcker och korrigerar avvikelser i planen.

Du har en relevant akademisk utbildning eller motsvarande och ett antal års erfarenhet inom försäljning. Det är meriterande om du har en bakgrund inom teknisk-sälj och/eller tidigare ledarskapserfarenhet. 

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Suzuki Garphyttan

Suzuki Garphyttan

Suzuki Garphyttan tillverkar trådprodukter i fem tillverkningsenheter: Sverige (Garphyttan), England, USA, Mexico och Kina. Bolaget är framgångsrika på nischprodukter mot bilindustrin såsom ventilfjädertråd, rostfri tråd till injektionspumpar för dieselmotorer samt platt och profilerad tråd. Suzuki Garphyttan omsätter 1,9 miljarder kronor och har totalt 620 medarbetare (2017). På enheten i Garphyttan är vi cirka 390 medarbetare.

Uppdragsgivare Suzuki Garphyttan
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2018-11-02
Pär Johansson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Pär Johansson

070-3500307

Räkna ut avståndet till jobbet

Bruksvägen 3, Garphyttan