TNG
Sälj – och Marknadskoordinator till Intramedic

Sälj – och Marknadskoordinator till Intramedic

Intramedic AB söker nu en Sälj - och Marknadskoordinator på heltid till deras kontor i Sollentuna, Stockholm. Läs mer nedan!

Arbetsgivare Intramedic AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-05
6 v semester 6 v semester
Parkering Parkering
Friskvård Friskvård
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Linnea Wäringe
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Intramedic AB söker nu en Sälj - och Marknadskoordinator på heltid till deras kontor i Sollentuna, Stockholm. Läs mer nedan!

Tycker du om att arbeta kreativt med text, bild och content? Har du kanske tidigare erfarenhet av en liknande roll inom marknad samt motiveras av att arbeta i en roll med stor bredd och variation? Då kan denna tjänst som Sälj - och Marknadskoordinator hos Intramedic AB i Sollentuna Stockholm vara rätt för dig! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Intramedic AB är ett dynamisk och växande företag med verksamhet i Sverige och Danmark med en företagskultur som präglas av engagemang, "högt i tak", korta beslutstider och stort eget ansvar. Denna roll erbjuder ett roligt och stimulerande arbete där du kreativt och systematiskt arbetar mot att ständigt förbättra och utveckla marknadsområdet. På Intramedic AB är de ett sammansvetsat team med god gemenskap och de hoppas att du vill följa med på deras spännande resa!

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvara för att affärssystemet är uppdaterat samt koordinera utskick i samarbete med säljarna
  • Löpande samordna och skapa content till hemsidan och andra digitala kanaler
  • Delta i flera olika projekt, exempelvis vid framtagning av produktkatalog
  • Ansvara för framtagning av marknadsplan
  • I samarbete med säljarna skapa material och content om produkterna som säljs
  • Vara delaktig i försäljningsrelaterade aktiviteter som exempelvis mässor, seminarier och events
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten och kontoret är beläget i Norrvikens företagspark i Sollentuna, norr om Stockholm. Intramedic tillämpar förtroendearbetstid, i samförstånd innebär det en flexibilitet i din arbetstid. Kontoret är bemannat måndag till fredag mellan 08.00-17.00.
Tjänsten är en heltidstjänst som inleds med 6 månaders provanställning med start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi gärna att du är prestigelös då det kan förekomma uppgifter utöver det som är uttalat för denna tjänst, då de hjälper varandra och jobbar över gränserna vid behov. Eftersom de har ett nära samarbete internt, samt har externa kontakter ser vi att du är utåtriktad och social. Eftersom du ansvarar för att driva ditt eget arbete framåt har du ett strukturerat och noggrant arbetssätt, du är också stresstålig vid arbetstoppar och brinner för marknadsföring. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för denna roll ser vi att du: 

  • Har erfarenhet av att arbeta i olika digitala kanaler
  • Hanterar Officeprogrammen, Photoshop Indesign/Illustrator och gärna något filmverktyg
  • Relevant utbildning kopplat till arbetsområdet
  • Talar och skriver svenska samt engelska obehindrat
Intramedic AB

Intramedic AB

Intramedic är en dynamisk och växande medicinteknisk återförsäljare med verksamhet i Sverige och Danmark. Vi säljer, marknadsför och utför service av utrustning för diagnostik, forskning och behandling från ett urval av världens ledande producenter inom lungfunktion, arbets- och näringsfysiologi, rehabilitering samt test och träning för idrottare. Våra kunder är främst sjukhus, vårdcentraler, universitet, forskningsinstitut, rehabkliniker, seniorboenden och sportmedicinska institutioner. Intramedics ambition är att vara den självklara leverantören och rådgivaren inom dessa områden. De svenska kontoren ligger i Sollentuna, Stockholm och Göteborg medan det danska kontoret är placerat i Gentofte, Köpenhamn. Företaget består idag av 26 medarbetare fördelat på administrativ personal, serviceingenjörer och säljare. Läs gärna mer på www.intramedic.se

Arbetsgivare Intramedic AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-04-05
Linnea Wäringe
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Linnea Wäringe

0768830460

Räkna ut avståndet till jobbet

Sjöängsvägen 1C 192 72 SOLLENTUNA