TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Sälj – och Marknadskoordinator till Intramedic

Intramedic AB söker nu en Sälj - och Marknadskoordinator på heltid till deras kontor i Sollentuna, Stockholm. Läs mer nedan!

Tycker du om att arbeta kreativt med text, bild och content? Har du kanske tidigare erfarenhet av en liknande roll inom marknad samt motiveras av att arbeta i en roll med stor bredd och variation? Då kan denna tjänst som Sälj - och Marknadskoordinator hos Intramedic AB i Sollentuna Stockholm vara rätt för dig! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Intramedic AB är ett dynamisk och växande företag med verksamhet i Sverige och Danmark med en företagskultur som präglas av engagemang, "högt i tak", korta beslutstider och stort eget ansvar. Denna roll erbjuder ett roligt och stimulerande arbete där du kreativt och systematiskt arbetar mot att ständigt förbättra och utveckla marknadsområdet. På Intramedic AB är de ett sammansvetsat team med god gemenskap och de hoppas att du vill följa med på deras spännande resa!

6 v semester
6 v semester
Betald parkering
Betald parkering
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten och kontoret är beläget i Norrvikens företagspark i Sollentuna, norr om Stockholm. Intramedic tillämpar förtroendearbetstid, i samförstånd innebär det en flexibilitet i din arbetstid. Kontoret är bemannat måndag till fredag mellan 08.00-17.00.
Tjänsten är en heltidstjänst som inleds med 6 månaders provanställning med start så snart som möjligt enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

 

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll ser vi gärna att du är prestigelös då det kan förekomma uppgifter utöver det som är uttalat för denna tjänst, då de hjälper varandra och jobbar över gränserna vid behov. Eftersom de har ett nära samarbete internt, samt har externa kontakter ser vi att du är utåtriktad och social. Eftersom du ansvarar för att driva ditt eget arbete framåt har du ett strukturerat och noggrant arbetssätt, du är också stresstålig vid arbetstoppar och brinner för marknadsföring. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för denna roll ser vi att du: 

Alla lediga jobb