TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljadministratör till Fazer i södra Stockholm

Här är möjligheten för dig som vill arbeta deltid i en administrativ och utåtriktad roll

Trivs du i en administrativ roll med många kontaktytor och fokus på säljadministration och ordermottagning? Lockas du av att arbeta i en supportroll som innebär daglig kontakt med både kunder och leverantörer och vill du arbeta deltid - 50% - då är detta något för dig. Läs mer och sök tjänsten redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I denna roll får du möjlighet att arbeta brett som säljadministratör med omväxlande arbetsuppgifter och många kontaktytor. Tillsammans med din kollega kommer du att ta emot order via telefon och mail samt serva nya och befintliga kunder gällande leasingavtal av kaffeautomater samt beställning av tillhörande produkter. Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på deltid 50% med uppstart i början av januari och förväntas löpa på under januari och februari med viss chans till förlängning in i mars. Tjänsten motsvarar 20 timmar/v och förläggs helst 24 timmar ena veckan och 16 timmar andra veckan.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har gymnasieutbildning samt tidigare erfarenhet av säljadministration, ordermottaggning eller kundservice. Har du tidigare erfarenhet av att arbetga i något affärssystem är det meriterande men inget krav. Det är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift samt har god vana av att kommunicera via telefon och mail. Vi ser också att du har erfarenhet av Officepaketet. Körkort är ett krav för tjänsten då det kan komma att ingå viss leverans till kund. Då tjänsten innebär mycket kontakt med kunder och leverantörer är det också av stor vikt att du är serviceinriktad och relationsbyggande. Tidigare erfarenhet från liknande roller är meriterande men det viktigaste för att klara av rollen är att du har drivet och viljan att lära nytt. Vi lägger därför stor lämplighet vid rätt person. 

Alla lediga jobb