TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare B2B till United Spaces i Stockholm

Bli en del av United Spaces som säljare i Stockholm! Driv din försäljning i ett tajt team på coworking Torsgatan och Waterfront.

United Spaces är den svenska coworking-pionjären sedan 1999 och är marknadsledare i Sverige. Nu letar vi efter en skicklig Säljare B2B för att stärka teamet och ta försäljningen till nya höjder. I hjärtat av Stockholm, på Torsgatan 26 och Waterfront, har du möjligheten att bli en nyckelperson i en framgångssaga.

Har du erfarenhet av försäljning inom coworking, haft kundansvar i en större hotellverksamhet eller B2B kontorslösningar? Sök rollen som säljare B2B snarast möjligt!

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader, med stor möjlighet till förlängning och start omgående.


Ditt anställningserbjudande

Att vara en del av United Spaces innebär inte bara en möjlighet att påverka din egen framtid utan också att bli en del av ett trivsamt arbetsklimat där varje individ spelar en nyckelroll. Vi ger dig utrymme att växa och stöder din professionella utveckling. I rollen finns också möjlighet för dig som är egenföretagare och har F-skattsedel att gå som underkonsult via TNG alternativt att bli anställd konsult via oss på TNG.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Din primära arbetsuppgifter kommer att vara:

Värt att veta

I denna centrala roll blir du en brygga mellan våra coworking-center på Torsgatan 26 och Waterfront. Du kommer att vara en nyckelfigur för att säkerställa en enhetlig och inspirerande arbetsmiljö över båda platserna. Möjligheten till fortsatt anställning och karriärutveckling finns för den som tar sig an utmaningen med energi och engagemang.

 

Våra förväntningar

Vi söker en starkt säljdriven och energisk individ med erfarenhet av B2B-försäljning och gärna med kunskap om CRM-systemet Upsales med några års erfarenhet av försäljning. Du bör vara självständig, proaktiv och ha förmågan att bygga starka och positiva teamrelationer.

Vi vill att du har en beprövad framgångsrik track record med erfarenhet av att sälja coworking-tjänster eller B2B-kontorsuthyrning är meriterande, men vi ser också positivt på kandidater med erfarenhet av försäljning inom andra områden, såsom kopiatorer eller kaffemaskiner. Bakgrund inom större hotellkedjor med erfarenhet av att förhandla avtal och att av ha haft kundansvar kan också vara av intresse.

Vi värdesätter energi, driv och en förmåga att arbeta i en miljö där frihet och initiativ uppmuntras. Startsträckan kommer vara kort, och kollegor kommer att stödja vid onboarding. Vi ser särskilt positivt på kandidater som trivs i en roll med fokus på försäljning och relationsskapande snarare än administrativa eller ledarskapsuppgifter.

Denna roll passar en person som vill vara en del av en dynamisk och växande organisation där möjligheter till personlig och professionell utveckling är stora.

Vi erbjuder inte bara en plats att arbeta utan en plats att växa och trivas. United Spaces präglas av passion, öppenhet, förtroende och mod. Vill du vara en del av detta? Kom och väx med oss på United Spaces!

Alla lediga jobb