TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare till Brightec Security

Serviceinriktad och relationsskapande säljare med teknikintresse sökes till framgångsrika Brightec Security i Mullhyttan.

Vi söker nu ännu en säljare till vårt redan framgångsrika team. Du kommer att hjälpa våra nya och befintliga kunder att köpa rätt produkter och tjänster. Dessa ska ge kunden största möjliga kundnytta och skapa största möjliga värde för kunden. Vi vill alltid ge våra kunder en hög servicenivå där kunden alltid ska känna stor tillit till oss, så att kunden känner sig fullt trygg i att samarbeta med oss över tid. Så är du en rådgivande säljare som drivs av långsiktiga kundrelationer är detta rollen för dig.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi på Brightec Group brinner för ett kreativt och gott samarbete människor emellan. Då vi sett det bevisas om och om igen, är vi övertygade om att goda och smarta lösningar som skapar värde uppstår genom ett gott samarbete människor emellan. Vi blir helt enkelt smartare tillsammans! Därför tror vi på långsiktiga och engagerade samarbeten mellan våra kunder, leverantörer och medarbetare.
Inom Brightec Group skapar vi nya värden mellan högautomatiserad tillverkning och digitala säkerhetslösningar för både företag och samhälle. Vi har just fyllt 50 år men vi drivs fortfarande av nyfikenhet och upptäckarlust. Därför vill vi fortsätta vara innovativa och skapa nya smarta lösningar som betjänar våra kunder dagligen.

Ett högre syfte
En viktig del i vårt liv som entreprenörer är möjligheten att använda vår position för att uppnå ett högre syfte än det rent ekonomiska – att kunna investera och bidra till att ge människor ökade möjligheter till försörjning och utveckling på platser där man vanligen inte investerar. På hemmaplan arbetar vi för att skapa ett klimat där våra medarbetare tillåts växa och komma till sin rätt, där deras arbete och kompetens uppskattas och nyttjas på bästa sätt och där de tycker att det är roligt att gå till jobbet.

Våra värderingar:
• Vi bryr oss
• Vi är trovärdiga
• Vi är medskapande

Genom att arbeta på detta sätt uppnår vi ett kreativt värdeskapande genom partnerskap mellan våra medarbetare, leverantörer och kunder.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänstebil
Tjänstebil

Dina arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att ta ansvar för hela säljprocessen:

Värt att veta

Du kommer att få en gedigen introduktion och bli en del av ett team där du får hjälp och stöd av mycket kompetenta kollegor.

Som säljare får du ett stort ansvar och varierande arbetsuppgifter och i rollen ingår tjänstebil.

Då många av våra kunder är säkerhetsklassade innebär det att du som medarbetare förväntas kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

Våra förväntningar

Du har en relevant utbildning och det är meriterande om du har erfarenhet av relationsskapande försäljning. Då du kommer att ha både svenska och internationella kontakter behöver du behärska både svenska och engelska i tal och skrift. Eftersom rollen innebär resande med tjänstebil krävs det också att du har körkort.

För att trivas i rollen är det viktigt att du som person helhjärtat kan stå bakom de värderingar vårt företag bygger på. Du har driv och framåtanda men är samtidigt ödmjuk och har en coachande approach i dina kundmöten, där du är en duktig lyssnare och pedagogisk kommunikatör. Vidare har du en vilja att ständigt utvecklas i din roll som säljare 

Alla lediga jobb