TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljare till Orange Cyberdefense region Norr

Är du en säljare som vill vara med i starten av en ny region på ett välkänt företag inom cybersäkerhet?

Till vårt säljteam i norra Sverige söker vi nu dig som har ett intresse för Cybersäkerhet och att bygga ett säkrare digitalt samhälle. Just nu etablerar vi Orange Cyberdefense i region Norr. Som säljare hos oss vill vi ge dig möjlighet att vara med och bygga samt driva utvecklingen hos Europas ledande företag inom Cybersäkerhet.

Delar du vår passion att skapa ett mer säkert digitalt samhälle och vill vara en viktig del i att säkra våra kunders digitalisering tillsammans med engagerade kollegor - då är detta din nästa utmaning! Utgångspunkter för region Norr är idag Umeå, Sundsvall, Östersund, Gävle och Borlänge. Då vi söker självständiga, nyfikna och engagerade kollegor är din placeringsort flexibel.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Orange Cyberdefense är vår största tillgång våra medarbetare. Vi förstår att allas situation är unik och att få livspusslet att gå ihop är en viktig faktor vid val av arbetsplats. Hos oss blir du en del av ett innovativt och expansivt företag där vi tillsammans är med och utvecklar vår verksamhet framåt. Regionalt och nationellt kommer du samarbeta tillsammans med kompetenta medarbetare där du får möjlighet att utvecklas och utmanas.

Du får också förtroende att självständigt planera och utföra ditt arbete. Vi ger dig chansen om du ger oss chansen. Hos oss får du förutsättningar att lyckas i din roll. Du får en skräddarsydd onboarding, möjlighet till utbildningar, certifiering och arbeta med spännande kundprojekt. Du är del av ett starkt lag där vi jobbar tillsammans mot de mål vi satt tillsammans. Hos oss är våra värderingar viktiga, vi kallar det "challenger-kultur", för det behöver vi nyfikna och engagerade medarbetare.

Våra värderingar är:

• Respekt för varandra och våra åtaganden
• Förtroende för varandra
• Enkelhet i fokus
• Innovation - alltid
• Prestigelöshet

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänstebil
Tjänstebil
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som säljare inom Cybersäkerhet kommer du att vara rådgivare, ge rekommendationer och assistera våra kunder med vilka lösningar som passar bäst utifrån deras risk, nuläge och förutsättningar. Du kommer vara ansvarig för att skapa goda relationer med nyckelpersoner ute hos kund utifrån tilldelade kundkonton. Detta genom att vara en i laget och arbeta mot vår mission att skydda verksamhetskritisk information.
Du kommer bland annat att arbeta med följande:

• Kundansvar, agera huvudkontakt för alla kommersiella frågor för dina kunder
• Trusted advisor, bibehålla, stärka och bygga långvariga kundrelationer och utveckla en relation med intressenter och sponsorer hos kund
• Vara delaktig i att analysera och kartlägga affärstrender och marknadsutveckling
• Vara del av den regionala utvecklingen genom att bidra till att ta fram, genomföra och följa upp strategiska affärsplaner
• Ansvara för egen säljbudget samt säkerställa bra kvalitet i säljpipe, säljprognos och kundkontoinformation/statistik
• Arbeta med kundplaner, och i förekommande fall projektplaner
• Bearbeta nya kunder samt utveckla affären hos befintliga kunder

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som säljare ingår du i en nationell försäljningsorganisation och du kommer att ha kontakt med övriga säljare i andra regioner, presale och tjänsteägare. I din roll ingår en hel del resor över dagen och också några övernattningsresor, på sikt uppskattningsvis två nätter per månad. Rollen kräver körkort.

VEM ÄR DU?

Vi bygger nu ett starkt lag i norr där vi tillsammans sätter Orange Cyberdefense på kartan. Här kommer din personlighet att spela stor roll. Känns våra värderingar rätt för dig? Är du nyfiken, självständig, engagerad och vill vara en aktiv del i ett lag som vill göra skillnad, både som arbetsgivare och för ett säkert digitalt samhälle?
Vi söker dig som har god förmåga att sätta dig in i kundens verksamhet och behov, att analysera förbättringsåtgärder och översätta dessa till affärsmöjligheter för våra erbjudanden. Du är självgående och trivs med att ta ansvar och egna initiativ. Du är resultatorienterad och målinriktad i ditt förhållningssätt. Du trivs i en nätverkande och relationsbyggande roll och har en god kommunikativ förmåga. I rollen behöver du kunna kommunicera flytande på svenska och engelska.


Vi söker dig som har några av följande erfarenheter:

• Några års erfarenhet från teknisk eller kommersiell roll inom IT-området
• Några års erfarenhet av affärsförhandlingar och anbudsförfarande
• Några års erfarenhet av att arbeta med lösningsorienterad försäljning som utgår från kundernas behov snarare än att sälja färdiga lösningar
• Några års erfarenhet av att ha affärs- och resultatansvar
• Kunskap inom operativsystem, nätverk och applikationssäkerhet
• Kunskap om trender inom Cloud och CybersäkerhetAlla lediga jobb