TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Kundansvarig till Värmevärden i region Väst

Relationsskapande kundansvarig med intresse för energi och fjärrvärme till Värmevärden region Väst med placeringsort Kristinehamn

Vill du arbeta i ett företag där du får möjlighet att påverka och där medarbetarnas idéer är en viktig del i företagets fortsatta utveckling? Värmevärden är ett företag med en platt organisation och korta beslutsvägar där medarbetarna trivs och är stolta. Låter detta intressant? Då kan du vara den kundansvariga vi söker för rekrytering till Värmevärden.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Värmevärden är ett företag som värnar om sina medarbetare och ger ett stort utrymme till delaktighet att utveckla företaget. 

Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du att ansvara för våra kunder i region Väst som sträcker sig över Värmland. Som kundansvarig har du en fortlöpande kontakt med våra befintliga kunder och även att bearbeta nya. Våra kunder är kommuner och kommunala bolag, landsting samt företagskunder inom bl a industri. Du är våra kunders rådgivare inom energi- och prisfrågor samt övriga frågor i kundens leverans. Som kundansvarig har du ett nära samarbete med övriga kundansvariga inom företaget samt med medarbetare på våra anläggningar och inom kundservice.

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

 Omvärldsbevaka städer och orters utveckling gällande nybyggnationer och nya industrietableringar.

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har relevant utbildning och några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i energifrågor och ett tekniskt intresse. Det är meriterande om du har erfarenhet från fjärrvärmebranschen.

Du är en relationsbyggare med ett starkt kundfokus. Vidare så är du strukturerad och noggrann samt håller deadlines. Då tjänsten innebär en hel del beräkningar så har du också en analytisk förmåga.

 

Alla lediga jobb