TNG
Säljassistent till Makita Sverige i Stockholm
Detta jobb ligger som Förhandsgranskning

Säljassistent till Makita Sverige i Stockholm

Gillar du statistik och Excel? Då kan jobbet som säljassistent på Makita Sverige i Stockholm vara något för dig! Sök redan idag!

Uppdragsgivare Makita Oy Sweden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-13
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Cilla Lennér
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Gillar du statistik och Excel? Då kan jobbet som säljassistent på Makita Sverige i Stockholm vara något för dig! Sök redan idag!

Nu har du som gillar statistik och är en fena på Excel chansen att få stötta Sälj- och Produktavdelningen hos Makita i Sollentuna, på ett 6 - 12 månaders vikariat, som Säljassistent. Företaget verkar globalt och står inför en spännande framtid och utveckling. Med driv, engagemang och nyfikenhet kan detta uppdrag bli en viktig hörnsten i din fortsatta karriär. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som Säljassistent hos Makita i Sollentuna kommer du framförallt hantera prisuppdateringar och bonusberäkningar samt säljstatistik. Du kommer att jobba självständigt men tillhöra Sälj- och Produktavdelningen under ett 6 -12 månaders vikariat. Det är ett trevligt och prestigelöst team där du dels fortsätter enligt redan tidigare skapade mallar och rutiner men där du också kommer ha frihet att själv utveckla och förbättra arbetsprocesser. Då Makita Sverige är ett familjärt men ändå internationellt företag kommer du skapa många nya kontaktytor som stärker ditt professionella nätverk. Den föränderliga och dynamiska miljön på Makita Sverige kommer också ge tillfällen till utveckling både på det professionella och personliga planet. 

Du kommer att arbeta ute hos vår kund som konsult via TNG under hela uppdragsperioden. För oss på TNG är det viktigt att du känner dig trygg i din anställning hos oss, därför är det bra för dig att veta att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Säljassistent kommer du:

  • Ansvara för säljarnas, kundansvarigas och säljchefens försäljningsstatistik
  • Ansvara för statistik gällande kundsupporten
  • Ansvara för beräkning av bonusar 
  • Ansvara för att uppdatera Finfo med prisuppgifter på Makitas produkter
  • Ansvara för Makitas prislistor
  • All övrig administration som kan uppkomma på Sälj- och Produktavdelningen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Sälj - och Produktavdelningen består idag av ? personer och är en central del i organisationen. Tjänsten är på heltid med 38 h arbetsvecka och förväntad start på uppdraget är 1 augusti  2019. Kontoret är hemtrevligt och ligger nära pendeltågsstationen Rotebro / Upplands Väsby i Sollentuna. Gratis parkering finns även för den som har egen bil. 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har liknande erfarenhet från antingen studier eller arbete, är serviceminded och som brinner lite extra för statistik, Excel och kanske även sälj? Du är ordningsam och har vana av att hantera stora mängder data. Du behöver ha goda kunskaper i både svenska och engelska  i tal och skrift eftersom vi är ett internationellt bolag och kommunicerar på båda språken internt. På Maikta jobbar de i Cognos men om du är systemvan kommer det inte att vara något problem med att sätta sig in i det systemet. 

Det krävs att du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt, är driven och engagerad till din natur eftersom du kommer att arbeta självständigt med dina arbetsuppgifter. Ett prestigelöst förhållningssätt och en positiv attityd välkomnas varmt som ytterligare bidrag till den redan trevliga och goda stämningen på kontoret.

Makita Oy Sweden

Makita Oy Sweden

Makita Oy ägs av den japanska maskintillverkaren Makita Corporation och bedriver verksamhet i sju länder: Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Lettland och Litauen.

I Sverige öppnade Makitas kontor år 2008. I över ett helt århundrade har Makita Corporation investerat i produktutveckling och kvalitet. Detta har befäst Makitas position som en av världens ledande tillverkare av elverktyg och gjort det möjligt för Makita Oy att växa till en av regionens viktigaste leverantörer av elverktyg.

Idag tillhandahålls våra produkter av hundratals återförsäljare i hela landet. Makitas produkter säljs alltid av auktoriserade återförsäljare.

Uppdragsgivare Makita Oy Sweden
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2019-07-13
Cilla Lennér
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Cilla Lennér

0736790621

Räkna ut avståndet till jobbet

Bergkällavägen 36B