TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljchef till Brightec Security

Operativ säljchef med coachande ledaregenskaper sökes till framgångsrika Brightec Security i Mullhyttan.

Hos Brightec blir du en huvudspelare i ett kompetent team som hjälper och stödjer varandra. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där du får en viktig roll att fylla. Brightec Security har lagt mycket kraft på att bygga en effektiv säljorganisation och har under de senaste åren vunnit en rad stora avtal vilket har lett till att vi bland annat under förra året nådde försäljningsrekord.

Trots det slår vi oss inte till ro. Vi känner att det finns så mycket mera att göra. Som vår nya säljchef förväntas du leda, kravställa och coacha vårt team i vår förändringsprocess och in i framtiden. Rollen består av såväl ledarskap, management och coaching samt eget operativt säljansvar.


Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi på Brightec Group brinner för ett kreativt och gott samarbete människor emellan. Då vi sett det bevisas om och om igen, är vi övertygade om att goda och smarta lösningar som skapar värde uppstår genom ett gott samarbete människor emellan. Vi blir helt enkelt smartare tillsammans! Därför tror vi på långsiktiga och engagerade samarbeten mellan våra kunder, leverantörer och medarbetare.
Inom Brightec Group skapar vi nya värden mellan högautomatiserad tillverkning och digitala säkerhetslösningar för både företag och samhälle. Vi har just fyllt 50 år men vi drivs fortfarande av nyfikenhet och upptäckarlust. Därför vill vi fortsätta vara innovativa och skapa nya smarta lösningar som betjänar våra kunder dagligen.

Ett högre syfte
En viktig del i vårt liv som entreprenörer är möjligheten att använda vår position för att uppnå ett högre syfte än det rent ekonomiska – att kunna investera och bidra till att ge människor ökade möjligheter till försörjning och utveckling på platser där man vanligen inte investerar. På hemmaplan arbetar vi för att skapa ett klimat där våra medarbetare tillåts växa och komma till sin rätt, där deras arbete och kompetens uppskattas och nyttjas på bästa sätt och där de tycker att det är roligt att gå till jobbet.

Våra värderingar:
• Vi bryr oss
• Vi är trovärdiga
• Vi är medskapande

Genom att arbeta på detta sätt uppnår vi ett kreativt värdeskapande genom partnerskap mellan våra medarbetare, leverantörer och kunder.

Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänstebil
Tjänstebil

Dina arbetsuppgifter

Som säljchef i vårt företag kommer du alltså ansvara för, leda och utveckla vårt team med säljare. Du har personalansvar för vårt säljteam samt budgetansvar. Du kommer att lyssna på samtal och göra sambesök tillsammans med våra säljare för att kunna utvärdera, coacha och leda dem. Du kommer också hjälpa till att sälja framför allt i början för att lära dig processen samt vårt erbjudande.

Du kommer att arbeta i en platt och prestigelös organisation där vi stöttar och hjälper varandra i strategiskt viktiga beslut såväl som i det dagliga arbetet och vi har korta beslutsvägar.

Vi befinner oss som företag i ett läge där vi behöver skapa system och struktur för att kunna fortsätta vår tillväxtresa. Här tror vi att du som säljchef har mycket att bidra med.

Värt att veta

Du kommer att få en gedigen introduktion och bli en del av ett team där du får hjälp och stöd av mycket kompetenta kollegor.

Som säljchef får du ett stort ansvar och varierande arbetsuppgifter och i rollen ingår tjänstebil.

Då många av våra kunder är säkerhetsklassade innebär det att du som medarbetare förväntas kunna uppvisa utdrag ur belastningsregistret.

Våra förväntningar

Du har en relevant utbildning och erfarenhet av relationsskapande försäljning samt ledarerfarenhet. Då du kommer att ha både svenska och internationella kontakter behöver du behärska både svenska och engelska i tal och skrift. Eftersom rollen innebär resande med tjänstebil krävs det också att du har körkort.

För att trivas i rollen är det viktigt att du som person helhjärtat kan stå bakom de värderingar vårt företag bygger på. Du har driv och framåtanda men är samtidigt ödmjuk och har en coachande approach både i dina medarbetardialoger och i kundmöten, där du är en duktig lyssnare och pedagogisk kommunikatör.

Alla lediga jobb