TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljkoordinator till Jeeves i Stockholm

Jeeves söker en säljkoordinator till kontoret mitt i city i Stockholm

Trivs du i ett arbete där struktur och ordningssinne står högt på agendan? Då är detta tjänsten för dig. Din uppgift som säljkoordinator / administratör blir att säkerställa Jeeves fortsatta arbete med att skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund erbjuder dig en ny roll på säljavdelningen där du får användning för dina administrativa färdigheter. Tillsammans med dina kollegor på säljavdelningen stöttar ni organisationen. Du kommer att ha en viktig roll med nära samarbeta med Försäljningschefen / VD på ett bolag där alla bidrar med passion och glädje för att tillsammans fortsätta utvecklas.

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett "hyr först uppdrag". Uppdraget startar senast den 1 februari och är tänkt att pågå tom sista juli, därefter går anställningen med stor sannolikhet över till Jeeves . 

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med minst gymnasiekompetens och som tidigare har erfarenhet av en administrativ roll. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, förslagsvis inom ekonomi eller marknad samt att du har dokumenterad erfarenhet av CRM i en liknande roll. Du behöver ha en mycket god systemvana då du kommer att bli Superuser i Microsoft Dynamics. 

För att passa för tjänsten ser vi att du är van vid att arbeta administrativt och att du har erfarenhet av liknande roller inom sälj eller marknad. 

Som person ser vi att du är noggrann och social, eftersom du kommer arbeta administrativt och i nära samarbete med dina kollegor och organisationen. Då en stor del av arbetet inkluderar rapportering och dokumentation är det viktigt att du är analytisk, kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Office- paketet.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och söker en roll där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med ett växande, familjärt och samtidigt internationellt bolag? Sök nu!

Alla lediga jobb