TNG
Säljkoordinator till Jeeves i Stockholm

Säljkoordinator till Jeeves i Stockholm

Jeeves söker en säljkoordinator till kontoret mitt i city i Stockholm

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-01-17
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Claudia Ullreich
I de första stegen under vår rekrytering är du helt anonym, vi vet inte ålder, namn eller kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Jeeves söker en säljkoordinator till kontoret mitt i city i Stockholm

Trivs du i ett arbete där struktur och ordningssinne står högt på agendan? Då är detta tjänsten för dig. Din uppgift som säljkoordinator / administratör blir att säkerställa Jeeves fortsatta arbete med att skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vår kund erbjuder dig en ny roll på säljavdelningen där du får användning för dina administrativa färdigheter. Tillsammans med dina kollegor på säljavdelningen stöttar ni organisationen. Du kommer att ha en viktig roll med nära samarbeta med Försäljningschefen / VD på ett bolag där alla bidrar med passion och glädje för att tillsammans fortsätta utvecklas.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Ansvarig för uppdatering i CRM systemet Microsoft Dynamics
  • Löpande arbete med analys, kvalitetssäkring och uppföljning
  • Ansvara för säljarnas, kundansvarigas och säljchefens försäljningsstatistik
  • Skapa presentationer, rapporter till VD
  • Vara Superuser i Microsoft Dynamics
  • Övrig administration som kan uppkomma på avdelningen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett "hyr först uppdrag". Uppdraget startar senast den 1 februari och är tänkt att pågå tom sista juli, därefter går anställningen med stor sannolikhet över till Jeeves . 

 

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med minst gymnasiekompetens och som tidigare har erfarenhet av en administrativ roll. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, förslagsvis inom ekonomi eller marknad samt att du har dokumenterad erfarenhet av CRM i en liknande roll. Du behöver ha en mycket god systemvana då du kommer att bli Superuser i Microsoft Dynamics. 

För att passa för tjänsten ser vi att du är van vid att arbeta administrativt och att du har erfarenhet av liknande roller inom sälj eller marknad. 

Som person ser vi att du är noggrann och social, eftersom du kommer arbeta administrativt och i nära samarbete med dina kollegor och organisationen. Då en stor del av arbetet inkluderar rapportering och dokumentation är det viktigt att du är analytisk, kommunikativ och har ett strukturerat arbetssätt. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift samt har goda kunskaper i Office- paketet.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan och söker en roll där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med ett växande, familjärt och samtidigt internationellt bolag? Sök nu!

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte tomma ord som en reklambyrå tagit fram, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-01-17
Claudia Ullreich
Visste du att du alltid kan följa status på dina ansökningar online?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Räkna ut avståndet till jobbet

Västra Järnvägsgatan 15