TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Säljsupport till Swedbank Finans i Stockholm

Nu söker vi en administrativ säljsupport med intresse för ekonomi till Swedbank Finans i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Trivs du i en roll som administratör där du får ha kontakt med kunder? Tycker du om att ge god service i varierade ärenden? Gillar du även att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer? Vi söker nu en administrativ säljadministratör till Swedbank Finans i Stockholm med start omgående. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som administrativ säljsupport på Swedbank Finans kommer du att ha en viktig roll hos en av Sveriges storbanker. Här kommer du att får verka i ett högt tempo och vara i en lärorik och utvecklande miljö. Du kommer få en grundlig upplärning och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete och ingår i ett välfungerande team om ca 7 personer där hjälpen alltid finns nära till hands.

Swedbank Finans erbjuder heltäckande leasinglösningar för företag över hela Sverige där du kommer ha en central roll för att ge den bästa servicen och arbeta både proaktivt och aktivt med att skapa nöjda kunder. Swedbank Finans har en tydlig vision om ett bemötande som alltid utgår från värderingarna – enkel, öppen och omtänksam.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som administrativ säljsupport på Swedbank Finans kommer du att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med kontorstider måndag till fredag. Tänkt start är omgående och uppdraget förväntas pågå 4-5 månader, med möjlighet till förlängning. Du kommer att sitta i fräscha lokaler på Swedbanks huvudkontor i Stockholm (Sundbyberg).

VEM ÄR DU?

För att trivas i denna roll tror vi att du:

Alla lediga jobb