TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Samtrafiken i Stockholm söker kravanalytiker

Är du en person som trivs att prata inför människor och har ett stort intresse för IT? Då är det här tjänsten för dig!

På den mest centrala platsen i Stockholm; Centralstationen har Samtrafiken inrett ett modernt och trivsamt kontor i en av de anrika stationsbyggnaderna. Här väntar ett varierat och utvecklande jobb som Kravanalytiker med inriktning IT. Du får möjligheten att vara med i flera spännande projekt som syftar till att göra det enklare att åka kollektivt och där ditt bidrag kommer att påverka en hel bransch.

VI ERBJUDER DIG

Här får du:

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Livspussel
Livspussel
Betald mobil
Betald mobil

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Samtrafikens kunder tillika ägare är företag och myndigheter som erbjuder tjänster för kollektivtrafik och kombinerat resande i Sverige och Norden. I din roll som Kravanalytiker kommer du i huvudsak att:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Samtrafiken har 35 kollegor som är redo att hälsa dig varmt välkommen till deras gemenskap. Du kommer att ingå i leveransavdelningen och gruppen projekt och förvaltning där 9 personer ingår. Inom avdelningen kommer att du ha ett nära samarbete med Produktägare och Förvaltningsledare. Madelene Hjelte blir din närmaste chef och hon kommer att ge dig stort förtroende och handlingsutrymme att driva utvecklingen och de tekniska kraven för de nuvarande fokusområdena; data, standarder och kombinerat resande tillsammans med de övriga kravanalytikerna.

MER OM DIG

Vi söker dig som har jobbat som kravanalytiker med inriktning IT sedan tidigare och då gärna IT-systemutvecklingsprojekt.

Eftersom du ofta kommer att inhämta krav genom att hålla workshops med våra kunder vill vi att du ska ha vana från detta sedan tidigare. Du behärskar både svenska och engelska väl i tal och skrift samt är skicklig på att kommunicera så att personer med olika teknisk kompetens förstår. Du jobbar strukturerat och är bra på att dokumentera ditt arbete.

Ett gott samarbete både internt och externt är viktigt för oss och för att du ska komma till din rätt ser vi att du trivs med att ha ha många kontaktytor och att jobba tillsammans med andra.

Kunskap och erfarenhet inom kollektivtrafikbranschen är väldigt meriterande lika så om du jobbat enligt PM3-modellen.

Alla lediga jobb