TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

SEB i Stockholm söker en databasutvecklare SQL

Hos SEB i Stockholm får du möjligheten att jobba kreativt som SQL-utvecklare och samtidigt få lära dig allt om portföljförvaltning

Här får du vara med på en förändringsresa! Vi har redan tagit de första stegen mot Tribs med värdebaserad utveckling. Som SQL-utvecklare hos oss kommer du därför få arbeta crossfunktionellt inom SEB och ha nära dialog med affären. Vi går mot en microservice-arkitektur som ger dig möjlighet till spännande nyutveckling. Du kommer att få jobba inom portföljförvaltning och handel med värdepapper och vi ger dig förutsättningar att lära dig allt du behöver inom området.

OM JOBBET

Att arbeta på SEB är att vara en del av en positiv kraft i samhället. Genom det vi gör hjälper vi andra att uppnå sina innovativa lösningar. Som SQL-utvecklare kommer du få:

 

DET HÄR GÖR DU HOS OSS
Som SQL-utvecklare kommer du att arbeta med att förbättra och utveckla de befintliga systemen. Du kommer att jobba i .NET eller C# och SQL. I dina arbetsuppgifter ingår:

 

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS
Du kommer att tillhöra avdelningen Savings & Investments som är en del av SEBs IT-organisation. Ditt team består av 12 personer där alla har olika erfarenheter och spetskompetens. Stämningen präglas av öppenhet där vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter till varandra.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Livspussel
Livspussel

VEM ÄR DU?

Här kommer du till din rätt som har ett finansiellt intresse och vill lära dig mer om portföljförvaltning och handel med värdepapper. Du har erfarenheter från att ha jobbat på djupet med databasutveckling under flera år. Dina erfarenheter har gett dig kunskaper i SQLServer, TSQL samt stored procedures. Då du kommer att jobba med kollegor inom hela banken behöver du behärska svenska och engelska mycket väl i tal och skrift.

Meriterande är erfarenheter av.NET, C#, SSIS, SSRS.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

 

Alla lediga jobb