TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

SEB trainee: Analytiker inom Financial Strategy

Lockas och utmanas du av att jobba med strategisk rådgivning inom SEBs Financial Strategy team i Stockholm? Sök jobbet här!

Att jobba som Analytiker och delta i SEBs trainee-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas professionellt i en modern och nytänkande organisation.

I din roll på Financial Strategy får du arbeta med SEBs största kunder och därmed får du chansen att utveckla din analytiska förmåga i en dynamisk arbetsmiljö. Som trainee får du en fantastisk start på din professionella karriär och i rollen som Analytiker inom Financial Strategy får du möjligheter och erfarenheter som framåt kan leda dig till spännande roller inom divisionen Large Corporates & Financial Institutions (LC&FI).

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

Som trainee på SEBs internationella traineeprogram får du en unik möjlighet till ett omfattande nätverk och djupgående förståelse för finansbranschen, samtidigt som du ställs inför ett flertal professionella och personliga utmaningar.

Vi erbjuder dig:

Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Ny Teknik
Ny Teknik
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Financial Strategy är ett specialiserat team inom Large Corporate Coverage, med ansvar för strategiska rådgivningsprojekt för SEBs stora företagskunder. Tillsammans med analytiker i det internationella teamet kommer du att arbeta med finansiell analys, kundpresentationer, finansiell modellering och rådgivning.

I rollen som Analytiker inom Financial Strategy, kommer du att samarbeta med flera av produktteamen inom Large Corporate Coverage och få insyn i den bredd av produkter som LC&FI erbjuder sina företagskunder. Under traineeprogrammet får du en handledare som involverar och coachar dig i de olika projekt du jobbar i.

Din framtida chef, Juha Ketola, beskriver arbetet på Financial Strategy så här:

"Rådgivning i världsklass är kärnan i SEBs nuvarande vision och strategi. På Financial Strategy är du en del av ett team som bygger värdefulla och långsiktiga relationer med SEBs stora institutionella kunder och företagskunder."

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig som vill utmana och vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:

Det är inte ett krav men meriterande om du har studerat eller arbetat utomlands, samt har erfarenhet av projektledning eller övrig arbetslivserfarenhet inom området du söker dig till. Det är också en fördel om du har gjort ett internship inom finans, konsulting eller finansiell rådgivning. Det är positivt om du även har ett intresse för att arbeta med hållbarhet eller energisektorn. Det är dessutom meriterande om du har kunskaper i det tyska språket, både i tal och skrift.

Vi söker dig som snabbt förstår, kan analysera komplexa frågor och föreslå smarta lösningar. Som Analytiker kommer du att samarbeta med såväl interna som externa intressenter och det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga. Du är en handlingskraftig person som gillar att ta eget ansvar och driva arbetet framåt. Framförallt är du ambitiös, entusiastisk och jobbar målmedvetet för att utvecklas personligt och professionellt.

Varmt välkommen till SEB!

Alla lediga jobb