TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Security Analyst till Securelink i Stockholm

Kickstarta karriären inom IT-säkerhet med en av de mest spännande rollerna inom branschen - bli vår nästa Security Analyst!

Här är din möjlighet att arbeta som Security Analyst på Europas ledande företag inom cybersäkerhet! Hos oss får du arbeta med att analysera och förhindra cyberattacker hos välkända företag och samhällskritiska myndigheter och göra skillnad på riktigt. Tillsammans med specialiserade kollegor arbetar du för att bidra till en säkrare IT-miljö i en utvecklande och utmanande roll som Security Analyst i vårt Cyber Defence Center.

Vill du ha ett meningsfullt arbete och arbeta sida vid sida med branschens mest kompetenta kollegor inom IT-säkerhet? Varmt välkommen till oss på SecureLink!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anställd hos oss får du ett meningsfullt arbete där du får bidra till att göra affärskritisk infrastruktur säkrare. Ditt arbete kommer att göra skillnad för Sveriges största företag och myndigheter och tillsammans kan vi bringa värde till tusentals användare. Dessutom får du som anställd oändliga möjligheter att utvecklas inom din yrkesroll och såklart möjlighet att fördjupa din kunskap inom cybersäkerhet. Då vi är internationellt bolag har du även möjlighet att arbeta på våra kontor inom Sverige och även Europa. Endast dina ambitioner sätter gränser!

Vi tror på kraften att ha kul på jobbet och att skapa gemenskap genom att erbjuda mer än bara ett arbete. Vi anordnar kontinuerligt teamaktiviteter såsom CTF, innovationsworkshops och technights för att möjliggöra starka relationer mellan team och avdelningar, för att du ska få de bästa förutsättningarna att trivas på jobbet. Vi älskar det vi gör och tror på att det bidrar till den höga kvalitén vi erbjuder våra kunder.

Gym på kontoret
Gym på kontoret
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter
Frukost
Frukost
Utbildnings&shybudget
Utbildnings­budget

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i vårt Cyber Defence Center i Stockholm. Du blir en del av ett härligt gäng säkerhetsanalytiker, som gärna arbetar tillsammans för att hitta optimala lösningar på problem. Du har en dedikerad Team Lead vid din sida som säkerställer din trivsel och fortsatta utveckling. I samband med onboarding och introduktion får du även möjlighet att gå utbildningar och ta certifikat.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för IT-säkerhet och som vill fördjupa sina kunskaper inom området. Kanske har du läst en eftergymnasial utbildning inom informationssäkerhet eller IT-forensik alternativt lärt dig på egen hand. Du har en god förståelse  inom Windows och Linux operativsystem samt nätverk och brandväggar. Vi ser gärna att du har kunskap inom scriptning eller programering. Det är meriterande om du har arbetat med loggövervakning i Splunk, Logpoint, Qradar eller annan logghanteringslösning. 

Du som kommer att trivas i denna rollen är initiativtagande, handlingskraftig och ansvarsfull. Du trivs med att arbeta med analys och gillar att grotta dig ner i detaljer och problem. Vi på SecureLink ställer alltid upp för våra kollegor och arbetar som ett team. Vi tror att du är en lagspelare som uppskattar samarbete med andra.

Alla lediga jobb